Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Killing Floor 2

PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2

Folytatódik a 2009-es sci-fi horror alkotás, a fertőzés egész Európát elsodorta.

2014.05.10. 20:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tripwire Interactive az elmúlt időszak spekulálása után hivatalos is bejelentette, hogy készül a Killing Floor 2. Az első rész eredetileg az Unreal Tournament 2004 modjaként született meg 2005-ben, majd 2009-ben már önálló játékkén debütált. A túlélőhorrorban természetesen zombik egyre erősödő hullámaival kellett megbirkóznunk, amelyeket időnként boss-harcok szakítottak meg.
"Rengeteget szórakoztunk az elmúlt öt évben a Killing Floorral. A rajongók sokat tettek hozzá, mi sokat tettünk érte, megannyi különleges eseményt rendeztünk, amelyekből sokat tanultunk. Ezeket most mind átbeszéljük és általuk fogunk hozzá a Killing Floor 2-höz. Kemény meló lesz, de nagyot fog szólni." - nyilatkozta Alan Wilson, a Tripwire Interactive vezetője.
A második rész története Európában játszódik, ahol a Horzine Biotech félresikerült kísérlete révén elharapódzik a fertőzés. Az események az első rész után egy hónappal veszik fel a fonalat, ez Európai Unió összeomlott, mindenfelé mutáns klónok grasszálnak, a kommunikációs hálózatok csődöt mondtak, a katonai erők fokozatosan felmorzsolódtak, a túlélők pedig elrejtőztek. Van azonban egy kis csoport, amelyet civilek és zsoldosok alkotnak, akik arra készülnek, hogy szép lassan visszaszorítják a hordákat és helyreállítják Európa békéjét.
A fejlesztők ígérete szerint soha ennyi vért és belezést egy játékban még nem láttunk, amelyért egy külön rendszer felel majd. A játékmenet a hatfős kooperatív módra épül, de természetesen lehetőség lesz egyedül is nekivágni a küldetéseknek. Az első rész kedvenc szörnyei mellett sok új ellenség is felbukkan majd, őket továbbfejlesztett mesterséges intelligencia fogja vezérelni. A csaták során hatalmas arzenál áll a játékosok rendelkezésére, amelyben a klasszikus fegyverektől a legmodernebb halálosztókig mindent megtalálhatunk. Ha pedig ezek mind csődöt mondanának, még mindig nekieshetünk az ellennek puszta kézzel is.
A Killing Floor 2 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a célplatformok között a PC és a SteamOS található. ■

előző
következő
PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2
PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2PC-re és SteamOS-re készül a Killing Floor 2
Killing Floor 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Killing Floor 2

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.11. 10:16
Nagyon várom már, az első rész hatalmas kedvenc. Egyben kíváncsian várom, hogy nyárra milyen új eventet és új hivatalos pályát mutatnak majd be, imádom, hogy még ennyi év után is folyamatos támogatást kap az első rész.
ShuleyvA
ShuleyvA 2014.05.11. 20:24
Elég régóta várom már én is. Jó lesz ismét felvenni a harcot az élőholtak ellen. Mmm... várós. Ha ez is olyan támogatást kap, mind események, karakterek és pályák tekintetében, mint az első rész, egy rossz szavunk sem lehet. Na jó, egyes pályák azért hagytak maguk után kívánni valót (bőven).
ajánlott olvasnivaló