Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs átverés

Készült egy rövid video, amelyben azt mutatják be, miként reagálnának az emberek, ha a kezükbe kerülne a város irányításának lehetősége. Méregdrága Kész átverés Ubisoft módra.

2014.05.21. 09:53 | GeryG | kategória: Játék

Valljuk be, a Ubisoft igazán érti a módját, hogyan reklámozza be a játékait. Különösen igaz ez a Watch_Dogsra, amelyhez épp a napokban indítottak egy különleges nyereményjátékot, valamint előrukkoltak egy másik jó ötlettel is. Csináltak egy hatalmas átverést. Fogtak egy teljesen átlagos telefonszervizt, bekamerázták a környezetét és várták a gyanútlan járókelőket. A boltvezető felajánlott a vásárlóknak egy ingyenes, különleges alkalmazást, amellyel irányíthatják a lámpákat, vezérelhetik az autókat és hasonlók. Ám a baj hamar megtörténik, de inkább nézzétek meg az alábbi videót, nagyon megéri.

Jól látszik, hogy a franciák nem sajnálták a pénzt erre az átverésre, amelynek készítéséről is készítettek egy rövid videót.

További érdekesség a Watch_Dogs háza tájáról, hogy a Ubisoft megállapodott több üzlettel is, akik így különleges, a játékhoz kapcsolódó termékeket is forgalomba hozhatnak. Ezek egyike a musterbrand, amely Aiden Pearce ruháit és táskáit árulja meglehetősen borsos áron. A játék digitális útmutatóját a Prima készíti, akik egy ingyenes mobilalkalmazással mindenki számára elérhetővé is teszik. A Titan Books jóvoltából készül a The Art of Watch_Dogs című album is, amely a játék fejlesztését mutatja be. Ez a nagyobb könyvesboltokban és online is megvásárolható lesz, megjelenésére a játékkal egyszerre lehet számítani.
A Watch_Dogs most már biztosan május 27-én, vagyis alig egy hét múlva jelenik meg, akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra lesz megvásárolható. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló