Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eladási rekordokat dönt a Spintires

Nagyszerű nyitást produkált a teherautós off-road játék.

2014.07.02. 13:58 | szerző: Radoxx | kategória: Játék

Az Oovee Game Studios által készített Spintires nagyszerű eladási adatokat produkált. A megjelenés utáni első két hét elteltével már több mint 100000 példányt értékesítettek az igen hamar népszerűvé váló játékból, egyaránt figyelembe véve mind a digitális, mind pedig a hagyományos, dobozos eladásokat. A játék készítői azonban nem pihennek, meghálálva a vásárlók bizalmát a jövőben további újdonságok várhatóak a játékhoz kapcsolódóan, mind DLC-k, mind pedig ingyenes frissítések formájában. ■

Spintires
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spintires

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2014.07.02. 14:55
Elképesztő, hogy az egész steam (legalábbis az én ismerőseim) mind erre pörögnek. Mondjuk megértem. Elég jól eltalált játék.
Amúgy kötve hiszem, hogy a dobozos eladás, akár csak megközelítené a steamet.
GeryG
GeryG 2014.07.02. 18:52
Én is tettem vele egy próbát egy cimborámnál, de játéknak őszintén nem nevezném. Techdemónak annál inkább, mert a vezetési élmény és főleg a fizika (a sárban dagonyázás és hasonlók) egészen jól sikerültek, más játékban hasonlót sem tapasztalhatunk. Egy jó rallys játék megkövethetné ezt a próbálkozást, sokat profitálnának belőle. :)
Lacko
Lacko 2014.07.03. 08:01
Néha az ilyen "játékok" ütnek rést a klasszikus játékok bebetonozott piacán.
Amúgy annó a railroad tycoon vagy a rollercoaster tycoon sem számított játéknak, csak egy szimulációnak. Ma meg már természetes, hogy azok is játékok.

Én csak videókat láttam eddig a Spintires-ből, de ami lenyűgöz az a fogyasztás mérő... :D A 40l/perc nem számít átlag felettinek. :P Egy kis gázfröccs és néhány rubelnyi gázolaj elfüstöl a tajgán. Na ez az életérzés, ami miatt sikeres - szerintem.
GeryG
GeryG 2014.07.03. 10:41
Az biztos, hogy nálunk - főleg vidéken - vannak még hasonló csodák. Ezért is lehet itthon is sikeres a játék, mivel van közvetlen kötődésünk a jó öreg ruszki nehézgép-ipar remekműihez! :D
ajánlott olvasnivaló