For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Mégsem csak az Alien: Isolation előrendelők kapnak Ripley-t?

A Creative Assembly tegnapelőtt mutatta be az előrendelőknek szánt két DLC-t, amelyről mára kiderült, hogy mégsem csak az előrendelőknek szól.

2014.07.11. 18:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnapelőtt még arról írtunk, hogy érdemes előrendelni a Creative Assembly készülő játékát, az Alien: Isolationt, mivel ahhoz két nagyon ígéretes DLC is jár így. Nos, a mondat első felét továbbra is fenntartjuk, mivel a játék az eddig látottak alapján nagyon meggyőzőnek tűnik, viszont mára kiderült, hogy a két említett DLC mégsem csak az előrendelők számára lesz elérhető. A kiadásért felelős Sega ugyanis ma bejelentette, hogy a Last Survivor és a The Crew Expendalbe a játék premierjét követően valamikor később mindenki számára megvásárolható lesz. Hogy miért érdemes még így is előrendelni az utóbbi évek (ha nem minden idők) legérdekesebbnek tűnő Alien játékát? Mivel a két DLC közül az egyik (annak függvényében, hol rendeljük elő) ingyen ütheti a markunkat.
"Remek volt látni a The Crew Expendable és a Last Survivor DLC-k tegnapi bejelentését követő reakcióitokat, hogy mennyire felcsigáztak benneteket az Alien film e klasszikus jelenetei. Le vagyunk nyűgözve. Többen kérdeztétek, hogy a két DLC csak az előrendelők számára lesz-e elérhető vagy tervezzük-e később kiadni őket. Nos, ma megerősíthetjük, hogy mind a The Crew Expendabel, mind a Last Survivor meg fog jelenni később, de hamarosan újabb információkat is megosztunk róluk veletek." - olvasható a kiadó közleménye. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.