For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PlayStation Early Access program?

A Sony gondolkozik a Steamen nagy sikert arató szolgáltatás bevezetésén.

2014.07.12. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Ma már senkinek sem kell bemutatni a Steam Early Access programját, amely voltaképpen a játékosokat vonja be a játékok készítésébe. A fejlesztők az adott játék egy korai, félkész változatát teszik elérhetővé némi pénzmagért cserébe, így a játékosok egyfelől sokkal hamarabb próbálhatják ki az újdonságokat, másfelől visszajelzéseikkel segíthetik a kész játék minőségének javítását is. Mint az a napokban kiderült, a Sony valami hasonló szolgáltatás bevezetésén töri a fejét az aktuális PlayStation platformokon. Többek közt erről is kérdezte a Gamasutra magazin a cég amerikai kirendeltségének vezetőjét, Adam Boyest.
"Egyike a legfontosabb belső megbeszéléseinknek, hogy a játékok mikor érik el a kiadáshoz alkalmas állapotot. Bizonyos fokig a fogyasztók fejével is gondolkozunk. Nem szeretnénk, ha valaki egy egész játékra számítana, aztán csalódnia kellene. Lényegében ezen dolgozunk most. Kitaláljuk, hogyan működhet. Van egy technikai követelménylistánk, amelyet az embereknek be kell tartania. Most arról szólnak a megbeszélések, hogy ez a lista hogyan is nézzen ki. Milyen fenntartásaink vannak, ilyesmi. Rengetegen dolgoznak ezen a projekten. Egyelőre nem mondok részleteket, de gyakorlatilag minden nap ez jár a fejemben."

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.