Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

SZIN 2014 programajánló

Idén augusztus végén is remek fellépők jönnek az Újszegedi Partfürdőbe.

2014.07.16. 19:30 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Szabadidő

Minden fesztiválozó naptárában évek óta konstans bejegyzésként szerepel a hazai második legjobb fesztivál címét tartó hatalmas nyárbúcsúztató Szegedi Ifjúsági Napok, amely úgy tűnik, idén sem fog csalódást okozni a látogatóknak: 6 színpadon 60 fellépő várja őket 5 napon keresztül, ráadásul a korábbi évekkel ellentétben idén már a 0. napon is minden helyszín működni fog, és olyan fellépők kerülnek sorra, mint a 30Y és az Ocho Macho.
A következő napokon pedig olyan nagy nevek teszik tiszteletüket, mint a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, a Belga, a Brains, a Paddy and the Rats, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, a FISH!, a Honeybeast, az Intim Torna Illegál, a Kistehén, a Leander Rising, a Magashegyi Underground, a Magna Cum Laude, a Mocsok 1 Kölyök, a New Level Empire, a PASO, a Punnany Massif, a Quimby, a Republic, a Road, a Supernem, a The Carbonfools, a Zagar és a Zorall.
De a külföldi felhozatalt sem kell félteni: idén is visszatér a tavaly közönség kedvencnek megszavazott Russkaja, jön a brit közönségkedvenc, az Example (egyenesen Ibizáról), a fesztivál idei fő neve pedig az Árkád Party Arena színpadán fellépő, dupla aranylemezes Quentin Mosimann, Franciaország legjobb DJ-je. De DJ szettel jön Szegedre a Pendulum is.
A programlista pedig a kezdésig még tovább bővülhet. A szervező Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. reméli, hogy idén is a megszokott, magas színvonalú kulturális programokat és remek koncerteket tudják nyújtani a látogatóknak. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján arra is ügyelnek majd, hogy minél több lehetőség legyen a koncertek utáni kikapcsolódásra, szórakozásra is. Ezeknek a központja lesz a Party Arena színpad, valamint számos kisebb helyszín, ahol hajnalig tartó bulikról gondoskodnak majd olyan ismert lemezlovasok, mint Metzker Viktória, Andro, Suck My Disco with Roberto & Kill The Pop, Drop the Cheese, Katapult DJ feat. Szasza, Dj Lennard, Dj Kincses és Dave Martin.
A fesztivál augusztus 26-30. között kerül megrendezésre, jegyet és bérletet elővételben még augusztus 25-ig lehet venni, illetve a Szegedi Tudományegyetem hallgatói érvényes diákigazolvánnyal kedvezményes jegyeket vehetnek a TIK ajándékboltban és a JATE klubban. ■

hozzászólások (1)

stero
stero 2014.07.17. 07:15
A két legutóbbi SZIN-en voltam, de másodszorra már eléggé unalmas volt. Ahogy látom most is szinte kivétel nélkül ugyanazok a fellépők lesznek. A küldöldi nevek pedig már csak dúsításként szerepelnek. Noname előadók ahogy tavaly is (kivéve ATB).
A fesztiváljegy ára is zuhan, ki lehet találni, hogy egyre nehezebb értékesíteniük a jegyeket ami nem is csoda hiszen évről évre tökugyanazok a tipikus fesztiválzenekarok szórakoztatják a közönséget (mondjuk ez idehaza nem is lehet másképp mert igencsak véges számú előadóval rendelkezünk amelyek tömegeket vonzhatnak). Számomra nemhogy sokadszorra, már másodszorra is dögunalom volt ugyanazokat az előadókat hallgatni. Egyszerűen varázsát veszti a rendezvény, nem izgalmas. Idén a VOLT-ot látogattam meg ,de megfogadtam, hogy ide nem jövök többet pedig brutális élmény volt, a két fesztivált egyszerűen nem lehet összehasonlítani. SZIN nagyon családbarát, első fesztiválnak ideális, de ne ringassa magát abba a tudatba az ember, hogy így néz ki egy igazi fesztivál. Messze van attól. Nem irigylem a SZIN szervezőit mert biztos ők is kínos tekintettel lapozzák végig a programlistájukat évről évre hiszen kénytelenek folyton ugyanazt a programlistát letenni a főként szegedi (és környéke) lakosság elé. Rengeteg egykoron egyetemista vagy még egyetemista ismerősöm unt rá az egészre és szerintem ezzel Szeged és vonzáskörzete is így van. Szerintem hamarosan eljön az idő, hogy valamin változtatnia kell a SZIN-nek és a hasonló kaliberű fesztiváloknak is.
ajánlott olvasnivaló