Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Állítólag Putyin írt e-mailt az Areal fejlesztőinek

Bár megkérdőjelezhető a levél eredetisége, a szöveg alapján az orosz elnök lánya is támogatta a projektet.

2014.07.21. 10:35 | szerző: Dino | kategória: Bulvár

Elég sok ellenségeskedés érte az Arealt fejlesztő West Games csapatát, ennek ellenére Kickstarter kampányuk elérte a kitűzött 50 ezer dolláros célt. A legújabb tőlük érkezett közlemény valóságtartalmában azonban már igazából ők maguk sem biztosak (így sokat hezitáltam, hogy egyáltalán leközöljük-e...). Az ukrán fejlesztők állítása szerint ugyanis e-mailt kaptak, mégpedig nem mástól, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöktől. Az alább látható, orosz nyelvű, a csapatot vezető Eugene Kimnek címzett levél fordítása valahogy így hangzik:
Kedves Eugene!
A lányom említette nekem Areal című játékukat, a STALKER szellemi örökösét, és azt mondta, támogatta is Kickasterteres projektjüket. Én is szeretem a videojátékokat, köztük a lövöldözős játékokat is, és tetszik ez az ötlet. Fontos, hogy népeink nem egymást lövik, hanem inkább ilyen játékokkal játszanak. A STALKER első része Ukrajnában játszódott, és ebben a második játékban, az Arealban Oroszország közepére helyezték a történéseket - és ha ez a mutánsok elleni háború egy videojátékban történik, akkor ez valóban érdekes. Alaposan megismerkedtem ötletükkel és igazán tetszik.
Ha lehetőséget adnak, hogy játszhassak az alfa verzióval, amint az elkészül, meghívom Önöket a Kremlbe, hogy személyesen is találkozhassunk, játszhassunk a játékkal, és beszélgessünk a fiatalok érdekeiről, országunk játékosairól.
Szívélyes üdvözlettel:
V. Putyin

Őszintén szólva kicsit irreálisnak tűnik, hogy - főleg a jelen politikai helyzetben - pont egy ukrán fejlesztésű videojátékkal foglalkozna az orosz elnök, így aztán a fentieket mindenki kezelje fenntartással - ahogy említettem, a West Games levelében is úgy fogalmaztak, hogy ők se tudják ellenőrizni a valóságtartalmát. ■

STALKER Apocalypse (Areal)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
STALKER Apocalypse (Areal)

hozzászólások (3)

SwitcX88
SwitcX88 2014.07.21. 10:52
Előrendelői bónusz DLC: váltsd meg a világot Putyin képében.
GeryG
GeryG 2014.07.21. 12:16
Csak nekem büdös, hogy két nappal ezelőtt 37/50 ezernél jártak, most meg két nappal később hirtelen 64/50-ra ugrott a zsé? :D Putyin nem csak levelet írt, de dobott is egy kis zsetont is nekik?

Bár a botrány előtt a 32 ezer néhány nap alatt összejött, viszont a botrány kirobbanása után kb. 20 nap alatt alig jött be 7ezer... Nekem ez fura...

És különben is... mi ez a meghívás... ?! X'D
szogyenyi
szogyenyi 2014.07.21. 13:05
Hmmmm, igen, ez érdekes gondolatmenet :D
ajánlott olvasnivaló