Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

The Last of Us The Last of Us

The Last of Us mozis hírek

A filmet Sam Raimi készíti, Ellie-t Maisie Williams játszhatja el.

2014.07.27. 17:32 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Az Uncharted mozi mellett a Naughty Dog másik sikerjátéka, a The Last of Us is megkapja a maga filmváltozatát. Utóbbit ráadásul Sam Raimi karolta fel, akit aligha kell bárkinek is bemutatni. Egyelőre még nagyon korai stádiumban áll a projekt, így több a pletyka körülötte, mint a hitelesnek vehető hír. Raimi a Comic-Conon jelentette be a Sony Pictures Entertainment projektjét, amely mindjárt egy sokat sejtető, ám annál kevesebbet mutató képet is kapott. Ezen Ellie-t láthatjuk egy bicskával a kezében, ám az őt alakító színésznő arcát nem, így egyelőre csak a találgatások folynak, hogy kire oszthatják majd a szerepet. A legtöbbször a Trónok harcából ismert Maisie Williams neve hangzik el. A rendezvényen egyébként a Naughty Dog részéről Neil Druckman is jelen volt, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy a film a játék közvetlen adaptációja lesz, nem pedig egy a világa által inspirált független történet. Druckmannek jelentős beleszólása lesz a munkálatokba, ő választhatja ki a rendezőt, valamint határozhat a fontosabb kreatív kérdésekben is. ■

The Last of Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us

hozzászólások (28)

DervisHUN
DervisHUN 2015.01.28. 11:05
Szerintem a kiadóknál sem ülnek teljesen hülye emberek, vagy agy károsultak és tudják, hogy mi mivel jár, és nem véletlen vágnak bele. Persze nem mindig sül el jól a dolog, de meg kell próbálni, mert a pudin próbája az evés. Vagy bejön és tetszik sok embernek, vagy nem és akár meg is utálhatják, na de akkor mivan? Aki játszott vele, az ezután is fog, aki meg nem, az pedig vagy kipróbálja " basszus ez nem lehet ilyen szar " alapon, vagy hozzá se szagol továbbra sem. Szerintem összességében veszíteni nem nagyon tudnak vele. Az meg kit érdekel, hogy nem potenciális vevők mit gondolnak róla? :D
thri77
thri77 2015.01.28. 12:05
Nem akarok nagyon flame-elni, mert már így is hosszúra nyúlt az értekezés, de még egy megjegyzés. Persze, nem idióták ülnek ott (mondjuk van amikor igen :), csak szimplán más szempontól látják az egészet. Nem feltétlenül játékosok és nem érzik át, mire volna szükség a sikerhez. Hollywood már jó ideje téma hiányban szenved, így gyakorlatilag mindent folytatnak, rebootolnak, meg örömmel nyúlnak még felfedezetlen területekhez. Ez mostanában egyre inkább megint a videojátékok világa. Viszont hosszabb távon szerintem igenis nem tesz jót a sok esetleges negatív végeredmény (pláne az adott franchise-nak), de nem vagyunk ezek szerint egyformák, másképp látjuk.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.28. 18:15
Még egy utolsó gondolat.
Persze másképp látjuk a dolgokat, de úgy gondolom hogy ezt természetes.
Mellesleg oké, hogy szidjuk Hollywoodot, hogy kifogytak az ötletekből, de mi a helyzet a játékvilággal? Ugyan ez :D Remake-ek valagát jelentik be nap mint nap, jönnek az ugyan arra a sémára építkező játékok, stb. Sajnos most minden területen az a helyzet hogy kezdenek kifogyni az újból. Amik most megjelennek játékok azoknak is 90%ban már 5-10 éve megjelent egy kicsit egyszerűbb, csúnyább variánsa. És itt is leginkább a folytatások mennek.
ON.
thri77
thri77 2015.01.28. 19:39
Annyira nem vagyunk offak szerintem. :) Csak szerintem nagyjából kiveséztük.
De akkor én is csak reagálok egy utolsót. Igazad van, kár is lenne tagadni. De ezzel együtt is több innovációt látok még a játékiparban (abban az évi pár címben), mint a filmeknél. Sokkal többször csalódom arrafelé.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 20:59
Kicsit visszaterelem a témát a TLOU-hoz: a filmes Joel verzióhoz inspirációként kit neveznétek meg? Nálam abszolút Theo karaktere ugrik be a Children of Menből.
ajánlott olvasnivaló