Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Új stúdiót nyitott az Epic Games

Az Epic Games UK magját a Pitbull Studio alkotja.

2014.08.06. 19:56 | szerző: GeryG | kategória: Üzleti

Az Epic Games tegnap este bejelentette, hogy új stúdiót nyitottak az Egyesül Királyságban. Az egyszerűen csak Epic Games UK nevet viselő iroda magját az a Pitbull Studio alkotja, amellyel már az elmúlt évek során is szoros együttműködésben dolgoztak, mostantól viszont teljes értékű Epic stúdióvá nőtte ki magát.
"A Pitbull nélkülözhetetlen segítséget nyújtott a következő játékgeneráció megalkotásához szükséges eszközök elkészítésében. Már az Unreal Engine 4 fejlesztésének kezdetétől komoly munkát végeztek, így elkötelezettségük megkérdőjelezhetetlen." - nyilatkozta Tim Sweeney, az Epic alapítója és vezetője.
Az új stúdió felépítésében James Golding, vezető programozó is segíteni fog, de a stúdiót Robert Troughton fogja vezetni. Jelenleg a toborzás zajlik, hiszen az üres pozíciókat új tehetségekkel szeretnék feltölteni. Akit esetleg érdekel egy ilyen álláslehetőség, az a stúdió karrieroldalán tájékozódhat. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a továbbiakban milyen projekte(ke)n fog dolgozni az Epic Games UK. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló