Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Act of Aggression

Mozgásban az Act of Aggression

Az Act of War szellemi örökösét a gamescomon mutatják be először.

2014.08.11. 20:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén márciusban jelentette be az EUGEN Systems, hogy készül az Act of Aggression, a stúdió új stratégiai játéka. Már a címből is lehet sejteni, hogy a 2005-ös Act of War szellemi örököséről van szó, vagyis a csapat egy időre elköszönt a Wargame szériától. A játék a közeli jövőben, a 2020-as években játszódik, amikorra a világ feletti uralomért három frakció vív pusztító háborút: a Cartel, a Chimere és az US Army. A fejlesztők ígérete szerint visszanyúlnak a '90-es évek stratégiai játékaihoz, hiszen azok voltak a műfaj legszebb évei. Ennek fényében az egykori valós idejű stratégiák alapvető játékmenetére számíthatunk: bázisépítés, nyersanyag gyűjtögetés, seregszervezés és végül totális támadás. Mindezt megfejelik egyfajta XP rendszerrel is, amely révén idővel új tömegpusztító fegyverek felett vehetjük át az irányítást. A játék a napokban megkapta első kedvcsinálóját is, míg a további információkra a gamescomon számíthatunk. ■

Act of Aggression
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Act of Aggression

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2014.08.11. 21:29
Hmmm....
Ha nem közel távoli jövőben fog játszódni, akkor tetszik! Igaz utálom az RTS-t de na, témájával megfogott.
ivanova36
ivanova36 2014.08.12. 05:19
Ha a játékmenetet nem rontják el mint az Acto of war : high treason esetében akkor van esélye.

Amúgy érdekes volt látni egy 2005-ös RTS-ben olyan fegyvereket és megoldásokat melyek 9 évvel később hadrendbe álltak.
Barthezz
Barthezz 2014.08.12. 08:33
Miben rontották el a játékmenetet a High Treason-ben? Bár elég régen játszottam őket végig, de emlékeim szerint nem változtattak semmit a kiegészítőre néhány új egységen és a vízi csaták bevezetésén kívül.
ivanova36
ivanova36 2014.08.13. 05:14
Szerintem a vizíszenvedéssel. Mert az csatának nem volt nevezhető sajnos. Borzalmas kezelés, útvonalkeresés, Ai...inkább kihagyták volna belőle :( Igen, hiányoztak az akkori RTS-ekből, pl Generals, de csak azért belerakni , mert a másik kihagyta, rossz döntés.
ajánlott olvasnivaló