Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

10 millió felett a PlayStation 4

Sony konzol még sosem érte el a bűvös 10 milliós eladási számot ilyen rövid idő alatt.

2014.08.16. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony új konzolja, a PlayStation 4 kiváló rajtot vett és ezt nem csak a rivális Xbox One sok tekintetben vett legyőzésére lehet érteni. A Sony a napokban bejelentette, hogy újabb rekord került a PS4 neve mellé, ugyanis még egyetlen PlayStation generáció sem érte el a bűvös 10 milliós eladási mutatót ilyen rövid idő alatt.
"Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a felhasználóktól a PS4 egyedi játékélményével kapcsolatban, illetve számtalan jobbnál jobb címet üdvözölhetünk a platformon. Nagyon örülök, hogy a PS4-nek kevesebb, mint kilenc hónap alatt sikerült elérnie a mérföldkőnek számító bűvös 10 milliós számot" - nyilatkozta Andrew House, a Sony Computer Entertainment elnöke - "Nagyon hálásak vagyunk a PlayStation játékosoknak a támogatásért és alig várjuk, hogy még jobb és izgalmasabb tartalmakat és szolgáltatásokat nyújthassunk számukra az elkövetkezendő hónapokban."
További érdekesség, hogy az augusztus 10-i adatok alapján a játékosok eddig több, mint 30 millió játékot vásároltak meg konzoljukra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló