Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil Revelations 2 Resident Evil Revelations 2

Készül a Resident Evil: Revelations 2?

Folytatást kaphat az utóbbi évek legjobb RE játéka.

2014.08.21. 08:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki elejétől fogva ismeri a Resident Evil sorozatot, az tisztában lehet azzal, hogy a széria a kezdeti zombis túlélőhorror hangulatról szép lassan átváltott a kevésbé zombis akciójátékok táborába. Hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt mindenki a maga ízlésének függvényében döntse el, mindenesetre az tény, hogy az utóbbi évek játékai már kevésbé lettek sikeresek a rajongók körében. Ez alól kivételt képez a Resident Evil: Revelations, amely eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg 2012 elején, majd tavaly májusban PC-re és nagy konzolokra is megérkezett. A játék határozottan a széria első részeire hajazott mind játékmenetében, mind hangulatában, ez pedig egyértelműen pozitív fogadtatást eredményezett (attól az apróságtól eltekintve, hogy PC-n és konzolokon azért a 3DS felturbózott látványvilága is kicsit csúnyának hatott).
A napokban a folytatásra utaló jel bukkant fel a világhálón, egészen pontosan az Xbox hivatalos oldalán: a Resident Evil: Revelations 2 borítóját töltötték fel az oldalra. Persze mára eltűnt a kép, de kis keresgéléssel még fellelhető, de az egyszerűség kedvéért lent meg is nézhetitek. A borítón a Biohazard: Revelations 2 olvasható, amely a széria másik közismert címe Európán kívül. Az is kiderül, hogy Xbox 360-ra biztosan elkészül a játék (már amennyiben tényleg készül), de meglepő lenne, ha nem számolhatnánk a többi fontos platformmal is.
Mindezek persze egyelőre csak találgatások, ugyanis a Capcom egyelőre nem reagált hivatalosan a dologra. Így egyelőre érdemes mindent fenntartásokkal kezelni, de abban egyetérthetünk, hogy lenne igény a régimódi Resident Evil élmény és hangulat visszahozására. Erre pedig eddig egyedül a Revelations volt képes, amely már csak ezért is megérdemelne egy folytatást. ■

Resident Evil Revelations 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil Revelations 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló