Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Season Passt kap az Assassin's Creed Unity is

Tovább kalandozhatunk Arnóval a megjelenés után várható kiegészítőkkel.

2014.09.22. 20:00 | Dino | kategória: Játék

Ahogy azt manapság már gyakorlatilag minden AAA kategóriájú játéknál megszokhattuk, a november közepén érkező Assassin's Creed Unity is megkapja a maga Season Passát, amely a megjelenés után várható DLC-khez ad majd hozzáférést. 2015 elejétől az alábbiakkal bővül majd a játék:

  • Assassin's Creed Unity Dead Kings: egy új kampány, amely Arno sztoriját folytatja Saint Denis városában, ahol elhúnyt királyok kriptái találhatóak a föld alatti csatornahálózatban. Új fegyverként megjelenik a guillotine-puska, egy közelharcra és távolra egyaránt használható halálos eszköz. A fő küldetések mellett ezúttal is kapunk oldalágakat, kincskereséssel, gyilkossági ügyek megfejtésével, és új kooperatív missziók is kerülnek majd a játékba.
  • A párizsi helyszín is új küldetéseket és fegyvereket kap.
  • Assassin's Creed Chronicles: China: egy új, különálló játék, amely 2,5D-s grafikával, új sztorival és új játéktípussal bővíti a szériát. A Climax Studios fejlesztésében készülő programban a kínai nagy falon parkourozhatunk majd. A történet a XVI. században fog játszódni.

Az Assassin's Creed Unity Season Passról további információk itt találhatók. A fejlesztők mintegy 8 órányi extra játékidőt ígérnek a vásárlóknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Unity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Unity

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló