Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DriveClub

Továbbra is bajban a DriveClub

Hiába érkezett hozzá több javítás is, továbbra is küszködnek a szerverek. A fejlesztők a játékosok kompenzációján gondolkoznak.

2014.10.13. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre nagyobb buktának tűnik az Evolution Studios legújabb játéka, a DriveClub. A kizárólag PlayStation 4-re megjelent autós játék eleve jó egy éves késéssel rajtolt, de a premier óta is csak a baj van vele. Folyamatosak a szerveroldali problémák, amik gyakorlatilag lehetetlenné teszik az online játékot, pedig az egész koncepció erre épült. A hétvégén új frissítés is érkezett hozzá, ám a gondok ezzel sem szűntek meg. A patch a leírás szerint több hibát is orvosol, valamint csökkenti a szerverek töltési idejét, ám a jelek szerint ez még messze nem elég. Ezt a fejlesztők is elismerték és jelezték, hogy folyamatosan dolgoznak a megoldáson.
A napokban az is felmerült, hogy a készítők valamilyen módon kompenzálják majd a játékosokat, de erről egyelőre még nem döntöttek. Elmondásuk szerint a béta tesztelés során a most felmerült hibák nem jöttek elő, így váratlanul érte őket a dolog. ■

DriveClub
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DriveClub

hozzászólások (2)

gregmerch
gregmerch 2014.10.13. 15:33
Min van még mit gondolkozni? Tesztfázis alatt sem ment minden simán, de azóta a legfőbbnek szánt közösségi funkciók totál lenullázódtak. Pedig nagyon jó kis játék lehetne...
fZolee
fZolee 2014.10.13. 16:00
Egy ingyenes Season Pass-ot szivesen latnek kompenzalaskent. Aki pedig megvette azt is, annak visszateriteni az arat. :-)
ajánlott olvasnivaló