Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assetto Corsa

Jelentős frissítést kapott az Assetto Corsa

A játék tartalmilag teljesnek tekinthető, számos eddig tiltott funkciót bekapcsoltak a fejlesztők.

2014.10.16. 14:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha az elmúlt hónapokban a kőkemény autószimulátorokról esett szó, tízből kilencen a Project Carst vágták rá, pedig nem az egyetlen induló a témában. Az Assetto Corsa valahogy sokkal kevesebbet szerepel a rivaldafényben, holott a játék komoly konkurenciája lehet a fent említettnek. A nyáron SityiSXT kipróbálta a játék korai változatát, ami jó ideje elérhető már a Steamen és alapvetően pozitív élményekről számolt be.
Bár továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, a minap nagyon nagy lépést tett a premier felé, ugyanis a korai változat megkapta eddigi legfontosabb frissítését. Az 1.0.0 RC patch lényege, hogy minden funkciót bekapcsol, vagyis tartalmi szempontból teljesnek tekinthető a játék. A rengeteg hibajavítás és az új autók mellett bekapcsolták a sérüléseket (külön-külön bizonyos alkatrészekre, valamint látható formában is), de új hangok és grafikai effektek is kerültek a játékba. A részletes leírást a Steam oldalán olvashatjátok. Ezzel tehát nagyon közel került a játék ahhoz, hogy jó eséllyel még idén megjelenjen, egyelőre kizárólag PC-re.
(Aki pedig a magyar közösséggel szeretne multizni, az AC Hungary Steam csoportban érdeklődhet.) ■

Assetto Corsa
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assetto Corsa

hozzászólások (1)

Sityi
Sityi 2014.10.16. 15:57
A Project Cars gumiszimulációjának részleteit most rakták ki - onnan hiányzik a szemcsésedés és a felhólyagzás, ami az Assetto Corsában benne van. Alig várom már, hogy összehasonlíthassam a végleges változatokat!
ajánlott olvasnivaló