Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lelőtték a Human Resources kampányát

A kitűzött cél közelébe se értek, így most más megoldások után néznek. A játék eredeti formájában így biztosan nem készül már el.

2014.10.21. 10:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt indult el a Planetary Annihilation fejlesztőinek legújabb Kickstarter kampánya, amelyben 1,4 millió dollárt szerettek volna összegyűjteni a Human Resources elkészítéséhez. Nos, a kampányt tegnap idő előtt leállították, mivel a félidő környékén messze nem a vártak szerint alakult az adományozó kedv. Az előrejelzések alapján pedig biztosan nem érték volna el a kívánt összeget. A stúdió vezető munkatársa, John Comes így kommentálta a döntést:
"Itt az idő, hogy leállítsuk a Human Resources Kickstarter kampányát. Minden Kickstarteres előrejelzés azt mutatta, hogy bizonyosan nem fogjuk elérni a célunkat. Egy ilyen kampány néhány embert teljesen lefoglal. Mi egy kis független stúdió vagyunk, így nem költhetünk több időt és pénzt egy olyan projektre, ami nem térül meg. Egyszerűen nincs elég emberünk."
A csapat jelenleg a hogyan továbbról értekezik, elmondásuk szerint a játék az eredeti koncepció mentén már biztosan nem fog elkészülni. Mivel a Human Resources világát viszont érdemesnek tartják rá, ezért szeretnék, ha később valamilyen formában mégis megszülethetne. ■

Human Resources (törölve)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Human Resources (törölve)

hozzászólások (1)

razak
razak 2014.10.21. 17:21
Pedig nem tűnik rossznak, remélem tényleg nem dobják a kukába az egész projektet.
ajánlott olvasnivaló