Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Heroes of Might and Magic III HD Edition

A széria talán máig legnépszerűbb epizódja felújított kiadást kap.

2014.12.10. 23:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A körökre osztott fantasy stratégiák egyik legnépszerűbb képviselője a Heroes of Might & Magic széria, amely jövőre már a hetedik felvonásához érkezik (ha semmi nem jön közbe). A sorozat első része még 1995-ben jelent meg, majd szinte mindegyik rész megannyi kiegészítővel lett egyre terjedelmesebb. Mind közül a mai napig talán a harmadik epizód a legnépszerűbb, sokan gondolják úgy, hogy ezt követően indult hanyatlásnak a széria. A kiadási jogokat birtokló Ubisoft ma örömteli hírrel lepte meg a rajongókat, ugyanis bejelentette, hogy készül a Heroes of Might & Magic III HD Edition. A felújított kiadás hű marad az eredetihez, így hét kampányt, 48 egyéni küldetést, helyi (és Steamen keresztül online) többjátékos módot, valamint pályaszerkesztőt fog tartalmazni. A látványvilág is tökéletesen változatlan marad, csak épp a mai kor elvárásainak megfelelő felbontás és részletesség mellett - ahogy az az alábbi képeken is látszik. Emellett a széria történetében először iOS-re és Androidra is elkészül egy-egy átirat, amelyek a PC-s változattal egyszerre, január 29-én jelennek meg. ■

előző
következő
Készül a Heroes of Might and Magic III HD Edition
Készül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD EditionKészül a Heroes of Might and Magic III HD Edition
Heroes of Might & Magic III HD Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes of Might & Magic III HD Edition

hozzászólások (18)

Pras
Pras 2014.12.11. 16:59
Kétségkívül rosszul kommunikáltam le: Az újrakiadással alapvetően, amennyiben az árszínvonalat tisztességesen lövik be, sok bajom nincs, elvégre - bár a hasonlat, mint minden hasonlat, bizonyára sántít valamilyen szinten túl - egy-egy jó könyv is megér több kiadást. Most az más kérdés, hogy ha valami igazán korrekt játék, mint például a CMBB vagy az RTW, az egyszerűen a mai napig fent van a gépemen, ha pedig mégsincs, akkor az újrakiadást sem venném meg. Természetesen más kérdés, ha kompatibilitási problémák miatt nem futtatható az eredeti játék, bár azért ez megoldható szokott lenni.
Ami itt cseszi a csőrömet, az a pofátlan "teszkós magatartás", hogy úgy az akció valójában úgy ötszáz forintos akció, hogy előtte két nappal megemeltem a termék árát négyötvennel; értem ezt most itt az összehasonlító képekre.
VodevilX
VodevilX 2014.12.16. 20:02
twitter info
Lesz régi map support!!! Ha ez így tényleg jól fog működni multiban akkor királyság!
xeLaR
xeLaR 2014.12.16. 20:32
Csak sajnos kiegek nincsenek benne. Valszeg azt majd DLC-nek tartogatják:-D
VodevilX
VodevilX 2014.12.16. 20:52
Community team note: But why only RoE? To understand the origin of the project and its development we need to go back to 2003. At that time we asked New World Computing to retrieve their archives for all the Might & Magic titles. We found tons of documentation and data but regarding Heroes III we had nothing but the usable source code of Heroes III Restoration of Erathia.

Ezt most azért elhiszem, nehezen tudnám elképzelni, hogy egy 15 éves játék kiegészítőit dlc-ként árulják, ilyenre szerintem még nem volt példa, de persze jogos a gyanú, eljön majd az a nap is...
Viszont ha belegondolok, én sosem játszottam a kampányokkal, arra tényleg ott a gog verzió! A Conflux vár, szintúgy, egy percig sem hiányozna mert szerintem egyáltalán nem jó. Ezen felül van még néhány új neutral lény, de mivel azok közül sem sokat tudnék felsorolni pusztán fejből, így szerintem ez is magáért beszél :) De még az sem kizárt, hogy azonnal színre lépnek a modderek megoldani ezt a problémát.
xeLaR
xeLaR 2014.12.16. 21:23
Elsőre én is gánynak gondoltam a Conflux várat, nem is a legjobb, de sokkal több hasznos épülete van, mint a többi várnak, ami nagymértékben kihat a hősre is. Szal jó kezekben elég OP:-D Kár, hogy ezt így az első körből (mert sztem biztos vhogy megoldják a kiegek HDsítését) kihagyják.

De amúgy ja, az eredeti játék eleve tökéletes volt, a kiegészítések meg valamelyest javítottak rajta. Kíváncsi leszek amúgy, hogy mekkora siker lesz.
ajánlott olvasnivaló