Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készül a Heroes of Might and Magic III HD Edition [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Készül a Heroes of Might and Magic III HD Edition
A széria talán máig legnépszerűbb epizódja felújított kiadást kap.

Heroes of Might & Magic III HD Edition

Heroes of Might & Magic III HD Edition
A legutóbbi Heroes of Might & Magic III HD Edition cikkek, hírek
4099 levél
Válasz 14.12.16. 21:23 #18
xeLaR
Elsőre én is gánynak gondoltam a Conflux várat, nem is a legjobb, de sokkal több hasznos épülete van, mint a többi várnak, ami nagymértékben kihat a hősre is. Szal jó kezekben elég OP Kár, hogy ezt így az első körből (mert sztem biztos vhogy megoldják a kiegek HDsítését) kihagyják.

De amúgy ja, az eredeti játék eleve tökéletes volt, a kiegészítések meg valamelyest javítottak rajta. Kíváncsi leszek amúgy, hogy mekkora siker lesz.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
11117 levél
Válasz 14.12.16. 20:52 #17
VodevilX
Community team note: But why only RoE? To understand the origin of the project and its development we need to go back to 2003. At that time we asked New World Computing to retrieve their archives for all the Might & Magic titles. We found tons of documentation and data but regarding Heroes III we had nothing but the usable source code of Heroes III Restoration of Erathia.

Ezt most azért elhiszem, nehezen tudnám elképzelni, hogy egy 15 éves játék kiegészítőit dlc-ként árulják, ilyenre szerintem még nem volt példa, de persze jogos a gyanú, eljön majd az a nap is...
Viszont ha belegondolok, én sosem játszottam a kampányokkal, arra tényleg ott a gog verzió! A Conflux vár, szintúgy, egy percig sem hiányozna mert szerintem egyáltalán nem jó. Ezen felül van még néhány új neutral lény, de mivel azok közül sem sokat tudnék felsorolni pusztán fejből, így szerintem ez is magáért beszél De még az sem kizárt, hogy azonnal színre lépnek a modderek megoldani ezt a problémát.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
4099 levél
Válasz 14.12.16. 20:32 #16
xeLaR
Csak sajnos kiegek nincsenek benne. Valszeg azt majd DLC-nek tartogatják
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
11117 levél
Válasz 14.12.16. 20:02 #15
VodevilX
twitter info
Lesz régi map support!!! Ha ez így tényleg jól fog működni multiban akkor királyság!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5250 levél
Válasz 14.12.11. 16:59 #14
Pras
Kétségkívül rosszul kommunikáltam le: Az újrakiadással alapvetően, amennyiben az árszínvonalat tisztességesen lövik be, sok bajom nincs, elvégre - bár a hasonlat, mint minden hasonlat, bizonyára sántít valamilyen szinten túl - egy-egy jó könyv is megér több kiadást. Most az más kérdés, hogy ha valami igazán korrekt játék, mint például a CMBB vagy az RTW, az egyszerűen a mai napig fent van a gépemen, ha pedig mégsincs, akkor az újrakiadást sem venném meg. Természetesen más kérdés, ha kompatibilitási problémák miatt nem futtatható az eredeti játék, bár azért ez megoldható szokott lenni.
Ami itt cseszi a csőrömet, az a pofátlan "teszkós magatartás", hogy úgy az akció valójában úgy ötszáz forintos akció, hogy előtte két nappal megemeltem a termék árát négyötvennel; értem ezt most itt az összehasonlító képekre.
11117 levél
Válasz 14.12.11. 16:46 #13
VodevilX
Én nem hiszem, hogy ez olyan rossz dolog lenne, normális megközelítéssel. Nem ilyen gyalázatos módon... Főleg ha olyan dologról van szó, ami nem beszerezhető, nem működik stb. Vagy mint a Resident Evil, ami most új platformokon jelenik meg. A Grin Fandango is teljesen jónak tűnik, ahogy az Age of Empires 2 és a Rise of Nations is jó volt. Az én szemszögemből azért, mert nem volt semmilyen formában beszerezhető, de szerettem ha megvan, illetve kapták a steam multi támogatást, ami minden esetben a legnagyobb plusz! Csak ne legyen elszállt ára, mert az Age of Mythology viszont röhejes annyi pénzért, de hát tényleg mire való a steam sale, ha nem erre!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5250 levél
Válasz 14.12.11. 15:57 #12
Pras
Ej-ej... Mintha kezdenének rájönni az úriemberek úgy általánosságban, hogy a "HD Edition"-ökből úgy lehet érdemi pénzt szakítani, hogy közben feltételezhetően nem kell megdögleni a munkában.
Erős demagógiával élve tíz éven belül már nem ott fog tartani a mainstream játékszakma, hogy ugyanazt a játékmechanikát adják ki növekvő számozással a cím mögött, hanem egészen konkrétan ugyanazt a játékot. "Emlékszel arra a Túra Csepelre, amit húsz évvel ezelőtt vettél? Igen? Na, add oda nekem, dobunk rá egy réteg festéket és eladom neked újra! Vintage, meg minden; emlékszel, régen is mennyire szeretted!"
7800 levél
Válasz 14.12.11. 15:18 #11
Lovi Tommy
a hd remastert néztem elsőre az eredetinek
11117 levél
Válasz 14.12.11. 15:01 #10
VodevilX
De közben a speedpaint videóban nem pixeles a hydra...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1603 levél
Válasz 14.12.11. 14:49 #9
Yaho0
Gyomorforgató amit művelnek. Először megnéztem a képet és elcsodálkoztam, hogy nahát nekem sose tűnt ennyire pixelesnek ez a játék. Aztán amikor többen elkezdtek írni róla, összeállt a kép. Szánalmas próbálkozás.
R.I.P
11117 levél
Válasz 14.12.11. 12:42 #8
VodevilX
A multi nagyon erős ok, viszont sajnos úgy tűnik az egyetlen is HoMM 3 HD... Állítólag a SoA és AB forráskódjai elvesztek, ezért csak a sima készül. Igazából ha jól árazzák, akkor kell majd, ha nem akkor az első értelmes áron sale alatt.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
619 levél
Válasz 14.12.11. 12:20 #7
stero
Full HD felbontású monitoromon is tökéletesen élvezhető a H3 .. a képeken én sem látok semmi extrát. Full felesleges ez a HD edition. Vagy csinálják meg igazán ütősre vagy hagyják a francba. Az animációkat ezzel az erővel már igazán kibővíthetnék, hogy egy ütés ne 4 képkockából álljon + a varázslatok is lehetnének picit szebbek, asszem nem roskadna bele egyik mai gép se. Bár lehet a grafikai motor nem alkalmas rá.
5028 levél
Válasz 14.12.11. 12:17 #6
Gump
11117 levél
Válasz 14.12.11. 10:42 #5
VodevilX
Az első rész sem volt ilyen.... ahogy természetesen a második sem, ez nagyon legalja...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11117 levél
Válasz 14.12.11. 10:35 #4
VodevilX
Hogy is nézett ki?
Nem így...
Ezt miért kell?....
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11117 levél
Válasz 14.12.11. 06:44 #3
VodevilX
Ez csak a Resoration of Erathia nem pedig a Complete... A steam multi írtó jól hangzik, de azon kívül nagyon gyanús nekem ez az egész... Arra lennék még kíváncsi, hogy vajon támogatja-e majd a régebbi fan mapokat, mert ha nem akkor már nem is olyan érdekes, mint elsőre, főleg ha még rádobnak egy 20 eurós árat...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1658 levél
Válasz 14.12.11. 06:35 #2
GeryG
"This new HD edition still remains faithful to the roots of the original game by offering seven exciting campaign scenarios, 48 skirmish maps, a local multiplayer mode and a map editor (only available on PC). A new online multiplayer Steam lobby will also be deployed for players to share their enthusiasm and experiences with the rest of the Heroes III community."

Egész pontosan így szólt a hivatalos közlemény szövege!
32233 levél
Válasz 14.12.11. 02:12 #1
szbszig
"A felújított kiadás hű marad az eredetihez, így hét kampányt, 48 egyéni küldetést, helyi (és Steamen keresztül online) többjátékos módot, valamint pályaszerkesztőt fog tartalmazni."

Mármint az eredeti kampányok és pályák lesznek benne, vagy csinálnak hozzá újakat? Mert az előbbiből például valóban hét volt régen, arra még emlékszem, de ebből a leírásból így nem teljesen egyértelmű...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.