Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Theme Hospital ingyen az Originen

Ezúttal a Bullfrog kórházas menedzserjátékát tölthetjük le ajándékba.

2015.01.21. 09:41 | szerző: Dino | kategória: Játék

Sose szerettem kórházba menni (persze ki szeret), ennek ellenére (vagy talán épp ezért) nagy kedvencem volt a menedzserjátékok közül a Bullfrog 1997-es Theme Hospitalje. Jópofa grafikája és humora fogott meg leginkább, órákat tudtam eltölteni kórházam építgetésével és felszerelésével és a személyzet menedzselésével. Ha valakinek kimaradt volna a játék, és nem zavarják az óriásira nagyított pixelek (ne feledjük, egy MS-DOS-os játékról van szó), annak most remek lehetőség az Origin aktuális ajánlata: az On the House akció legújabb játéka ugyanis a Theme Hospital, amely jelenleg 4,99 euró helyett ingyen tölthető le az Electronic Arts áruházából. ■

előző
következő
Theme Hospital ingyen az Originen
Theme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az OriginenTheme Hospital ingyen az Originen

hozzászólások (17)

totyak
totyak 2015.01.22. 20:18
Hiába van ingyen, mert Origienre a "lábam" be nem teszem. Ha Steam-en lenne ingyenes, akkor bezsákolnám, de csak a plusz egy sorért, valószínűleg nem próbálnám ki egyhamar.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.23. 18:05
Mi a baj az Originnel?
totyak
totyak 2015.01.23. 18:24
Magával a rendszerrel semmi bajom, bár nem ismerem, de gondolom teszi a dolgát. Az EA-t nem kedvelem. Meg amúgy sem vagyok hajlandó minden játékhoz egy külön kliens telepíteni, elég nekem a Steam.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.23. 18:29
Hát ne haragudj meg de egy olyan dolgot fikázol amit ki se próbáltál? :D
Semmi gond sincs vele. Csomó akció van, kezeli a frissítéseket és sokszor van ingyen játék is. Sosem volt összeomlás vagy kifagyás vagy bármi egyéb. Nekem szimpatikusabb mint a steam.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.24. 13:10
Főleg ha vannak ilyen "On the House"-ingyen játékok, akkor az egy Origin telepítést simán megér szerintem. Némi tárhelycsökkenéssen kívül semmi egyéb kötelezettséggel nem jár a dolog.
ajánlott olvasnivaló