Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Március végén jön az Inazuma Eleven GO Chrono Stones

Két verzióban jelenik meg a Nintendo 3DS-es játék.

2015.01.22. 17:58 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Nintendo

Március 27-én jelenik meg az európai boltokban az Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire és az Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash. A Level 5 3DS játékának története szerint főhősünk, Arion Sherwind megdöbbenve tapasztalja, hogy a foci helyett a baseball lett Japán nemzeti játéka, és minden nyoma eltűnt annak, hogy valaha fociztak volna emberek. Így aztán nekiindul, hogy kiderítse, mi történt kedvenc játékával, szembeszáll a világon uralkodó El Dorado tanáccsal és az időgörbítő gonoszakkal. Az Inazuma sorozatban először jelenik meg a Miximax nevű funkció, amelynek segítségével a játékosok összekapcsolhatják aurájukat, még erősebbé téve egymást, és újabb skill-kombinációt hozzanak létre. A harcos szellemeket (Fighting Spirits) pedig páncélként is lehet használni a játékban. A két verzió (Wildfire és Thunderflash) tartalom - karakterek, tárgyak és átvezető videók - tekintetében némileg eltér egymástól, és a történetben is vannak különbségek, ahogy például a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire játékoknál is volt. Helyi wifi kapcsolaton keresztül akár négy játékos indulhat neki közösen a kalandoknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (9)

DervisHUN
DervisHUN 2015.01.23. 13:59
El se hiszed mennyi ember szokott mangát olvasni vagy animet nézni. Nincs semmi kivetni való ezekkel a típusú játékokkal sem. Igen elég sok típus van belőlük, sokhoz hozzá se szagolnék de van pár egész érdekes, jó darab is.
Idehaza is baromi nagy rajongó táboruk van. Nem szoktam én sem nagyon ilyen alkotásokkal játszani, de tisztelem azokat akik szeretik azzal, hogy nem fikázom le csak azért mert nem tetszik.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.24. 23:30
Nagy baj, mert a japánok piszok jó történetmesélők és művészek, csak pont az ilyen típusú alkotások miatt zárkóznak el ettől a kultúrától az emberek. Rengeteg olyan anime és manga gyöngyszem létezik, amik egyáltalán nem ilyen csili-vili stílusúak, hanem olyan érett művek, amiktől bátran merem állítani, hogy leesne az állad.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.25. 00:47
Egyet értek veled. Én leginkább fiatal koromban szerettem ezeket a Japán alkotások, aztán valahogy kinőttem belőlük. Már annyira nem köt le.
Persze azt nem mondom, hogy nem fogok újra rákattanni pár év múltán :D
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.25. 01:28
Ezzel valahogy én is így vagyok. Kezdtem amolyan anime és manga rajongóként, ma meg már megelégszek a manga elolvasásával. Az idő előrehaladtával nekem is kevesebb lett a szabadidőm, így az animéket nyugdíjaznom kellett. Bár azért pár érdekesebb részt megnézek ami az általam követett mangákban is nagyon odaverős volt :).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.25. 08:34
Már nekem sincs régóta annyi szabadidőm, mint amikor faltam az animéket/mangákat és jártam a legnagyobb ilyen témájú hazai fórumra. Évente 1-2 alkotás azonban még belefér + nosztalgiázni a régi nagyokkal.
ajánlott olvasnivaló