Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

PlayIT idén már vidéken is

Budapest mellett négy nagyvárosba látogat el ez évben a rendezvény.

2015.02.24. 15:29 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

A különböző budapesti rendezvények kapcsán sokszor felmerül sokak részéről, hogy "de szívesen ott lennék, de nem tudok emiatt felutazni". A PlayIT esetében idén megváltozik a helyzet, ugyanis a 8-as sorszámú, április 25-ei budapesti rendezvény után még négy más hazai nagyvárosban is lesz egy-egy show az év során, mielőtt novemberre újra visszatérne a PlayIT a fővárosba. Így Győrben, Debrecenben, Szegeden és Pécsett is várják majd a gamereket, a megszokott programokkal: játékok bemutatása, kipróbálása és vására, különböző versenyek, retro sarok, cosplay verseny, valamint a mobil és tech világ újdonságai. A pontos időpontok és helyszínek pedig a következők:

  • Április 25. Budapest, Syma Csarnok - PlayIT 8.
  • Május 9. Győr, ETO Park - PlayIT 8.1
  • Május 16. Debrecen, Főnix Csarnok - PlayIT 8.2
  • Szeptember 19. Szeged, Városi Sportcsarnok - PlayIT 8.3
  • Október 10. Pécs - PlayIT 8.4
  • November Budapest - PlayIT 9.

hozzászólások (16)

davkar9
davkar9 2015.02.25. 20:02
E3-on is "ott" tudok lenni, mégsem kell kiutaznom LA-be. Ezek az itthoni városok azért eléggé lefedik az ország egyes részei. Ha még Sarokszegletiben vagy Kintapicsábanfalván is laksz, az év egy napján - ami ráadásul szombat - szerintem megoldható, hogy eljuss valamelyikre HA tényleg ennyire érdekel ez az egész.
totyak
totyak 2015.02.25. 20:22
Ez is egy nézőpont, meg az enyém is. Nem fogunk egy véleményre kerülni. Nem mondom, hogy a fenekem verem a földhöz szomorúságomban, hogy nem tudok menni, de azért szívesen elnéznék egyszer egyre.
balays82
balays82 2015.02.25. 20:48
Mindenesetre furcsa nézőpont ez egy székesfehérváritól, aki kevesebb mint egy óra alatt Pesten van, ha akar, vagyis már a Syma Csarnokban megrendezett PlayIT is könnyebben elérhető számára, mint az ország lakossága nagyobb részének.
totyak
totyak 2015.02.25. 21:26
Nem az a lényeg, hogy én székesfehérvári vagyok, egyszerűen nincs kedvem órákat utazni. Odaút egy óra, vissza út egy óra, pesten is közlekedni kell. Itthon időben fel kell kelni, ha kezdésre ott szeretnék lenni, mert annak nincs értelme, hogy délután menjek, aztán alig legyek ott. Meg aztán az is idő, míg átvergődök a városon. Nálunk nem 5 percenként mennek ám a buszok. Vonatjegy 2600Ft, pesti közlekedés meg minimum 700 (két metrójegy), ha annyival egyáltalán megoldható, nem ismerem a pesti közlekedést. Plusz még a belépő. Nem szívesen költök ennyit, hogy egész nap talpaljak.

De persze már látom előre, hogy az lesz a reakció, hogy én a kifogásokat keresem.

Te nyilván valamelyik településen laksz a felsoroltak közül, azért veszed ennyire könnyen.
balays82
balays82 2015.02.25. 21:49
Nagyon nem nyert, az ország egy legelmaradottabb városában, Salgótarjánban élek, ahol kb. semmi nincs. Vagyis Pesttől is valamivel messzebb vagyok, mint te, ennek ellenére nem okoz gondot eljutni oda, ha valamiért menni akarok. Ha meg valami nem érdekel annyira, hogy időt és pénzt áldozzak rá, akkor kihagyom, de nem is méltatlankodok azért, hogy így kitoltak velem.
A PlayIT hagyományosan egy főváros rendezvény, régebben még a neve is Budapest Game Show volt. Most gondolj bele, milyen furán venné ki magát, ha nem változtatják meg a nevét, aztán most azon méltatlankodnál, hogy miért nem Székesfehérváron tartják meg idén.:-)
ajánlott olvasnivaló