Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the Sword

A stratégia az amerikai polgárháború első évét dolgozza fel.

2015.03.19. 14:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Matrix Games bejelentette, hogy pontos megjelenési dátumot kapott a Western Civilization Software soron következő játéka, a Brother Against Brother. A stúdió a korábbi években is stratégiai játékaival hívta fel magára a figyelmet, legújabb alkotásuk egy sorozat első része, amely az amerikai polgárháborút dolgozza fel. Az első felvonás a The Drawing of the Sword alcímet viseli és a háború első évét játszhatjuk végig benne. 21 körökre osztott küldetés várja a szobastratégákat, amelyek során hatalmas térképeken kell kiharcolniuk a győzelmet. A fejlesztők nagyon alapos kutatómunkát végeztek, így mind a térképek, mind az azon végrehajtandó feladatok nagyon közel állnak a valósághoz.
„Mindig öröm együtt dolgozni a Western Civilization Software csapatával, de úgy érzem, ez most egy különösen érdekes megjelenés lesz. A polgárháborús játékok kedvelői számára a Brother Against Brother mögötti rendkívüli kutatómunka és a remek játékmenet miatt ez lehet a következő évek legjobb feldolgozása.” – nyilatkozta Erik Rutins, a Matrix Games vezető munkatársa.
A Brother Against Brother: The Drawing of the Sword április 16-án jelenik meg kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Áprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the Sword
Áprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the SwordÁprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the SwordÁprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the SwordÁprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the SwordÁprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the SwordÁprilisban jön a Brother Against Brother: The Drawing of the Sword
Brother against Brother
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Brother against Brother

hozzászólások (1)

Wing
Wing 2015.03.19. 14:08
Jónak tűnik. A Sid Meier's Gettysburg óta nem játszottam jó polgárháborús stratégiával.
ajánlott olvasnivaló