For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham Knight season pass részletek

A Warner Bros. Interactive felfedte, pontosan milyen DLC-k várhatóak a játékhoz.

2015.05.05. 11:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Múlt héten jelentette be a Warner Bros. Interactive, hogy a Batman: Arkham Knighthoz is lesz season pass, vagyis egyben, előre megvásárolhatjuk a premier után várható DLC-ket. Akkor csak nagy általánosságban tettek említést a tartalomról, amivel nem nyerték el a rajongók tetszését. Ezt a hibát a minap orvosolták, részletes leírást tettek közzé a játék megjelenése utáni hat hónapra lebontott DLC-kről.
A Batgirl: A Matter of Family egy előzménytörténet lesz, amelyben a sorozat történetében először bújhatunk Batgirl gúnyájába. A küldetések teljesen új helyszínen játszódnak majd. A The Season of Infamy DLC-ben visszatérünk a sötét lovaghoz, akivel új küldetésekben kell megvédenünk Gotham városát több jól ismert gonosztevővel szemben. A következő csomag a Gotham City Stories lesz, amelyben Batman segítőinek életét ismerhetjük meg az alapjáték előtti és utáni eseményeken keresztül. A Legendary Batmobiles with Themed Tracks már a címében is elárulja, mire számíthatunk. Különféle ikonikus járgányok kerülnek a játékba az első képregényes megjelenésekig visszamenőleg. Ezekkel mindegyik versenyen részt vehetünk majd. A Crimefighter Challenge Maps sem szorul különösebb magyarázatra, egy sor új kihívást teljesíthetünk, amelyek Batman és segítőinek különleges képességeire épülnek. A sort a Character Skins csomag zárja, amelyben Batman, Robin, Nightwing és Batgirl kap új ruhákat.
A Batman: Arkham Knight június 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a DLC-k minden platformra elérhetőek lesznek. ■

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.