Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Worms World Party Remastered

Visszatér a kukacok egyik klasszikus játéka.

2015.06.12. 17:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 bejelentette, hogy elkészítik egyik legjobb játékuk felújított kiadását, jön a Worms World Party Remastered. A World Party volt az utolsó 2D-s epizód, mielőtt a fejlesztők megpróbálták a jól ismert játékmenetet hátsó nézetű akcióra cserélni, ám ezzel sok rajongójukat elveszítették. Ezt később maguk is belátták és a legutóbbi részekben már visszatértek a jól bevált formulához.
A most bejelentett játék tehát nem egy vadonatúj epizód lesz, hanem egy korábbi felújítása, ám ez nem pusztán grafikai ráncfelvarrást jelent. A játék teljes kontrollertámogatást, alaposan feljavított hangokat és a Steam funkcióinak teljes körű kihasználást ígéri. Az alábbi trailerből továbbá az is kiderül, hogy a megjelenés már szinte itt van a küszöbön: harcias kukacaink július 8-án vonulnak újra csatába. ■

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2015.06.12. 17:59
Mi a fene volt ez? Egészen a videó feléig vártam, hogy majd jön a nagy váltás a HD grafikára, és nem akartam elhinni, hogy a már a feljavított verzió. Tök jó dolognak tartom a régi klasszikusok elővételét és feltuningolását, de ennek semmi értelme annak tekintetében, hogy az eredeti a mai napig gond nélkül elindul nálam. Azt hittem, legalább egy Reloaded-féle minőség lesz, annak volt létjogosultsága.
ajánlott olvasnivaló