25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2015

Holnap bejelentik a Dishonored 2-t?

A Twitch-en kiszivárgott fejlesztői beszélgetés legalábbis erre utal.

Írta: Dino 1 hozzászólás

Szemfüles netezők szúrták ki nemrég, hogy a Bethesda Twitch-csatornáján az Arkane Studios munkatársai, köztük Harvey Smith és Raphael Colontonio - beszélgettek az E3-as sajtókonferencián zajló prezentációjukról. Mindez - annak ellenére, hogy a játék címe nem hangzott el - erősen arra enged következtetni, hogy hamarosan bejelentésre kerül a Dishonored II. A hangfelvétel végén aztán valaki szólt a beszélgetőknek, hogy egy bekapcsolt mikrofonnak köszönhetően a hanganyag a Twitch-re került sugárzásra. Hogy véletlen szivárgásról vagy szándékos kampányfogásról van szó, nem tudni (a Bethesda mindenesetre Twitteren gyorsan kirakott egy "A Twitch-teszt sikeres volt. Figyeljetek holnap este további meglepetésekért." üzenetet), viszont az első rész rajongói bizonyára egyre kíváncsibban várják a kiadó holnapi konferenciáját.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dishonored 2

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Megjelenés:
2016. november 11. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Pras
Pras [5486]
Aff, ha ez így lesz, az bizony rossz hír. Már épp kezdtem örülni annak, hogy mivel történelmi TW sincs a láthatáron, semmi olyan játékról nem tudok, amire a jövőben pénzt kívánok kiadni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)