Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Hivatalos PS4 billentyűzet és egér a Horitól

A PS4 távirányító után egy olyan eszközt is bejelentettek, amelyre valószínűleg sokkal többen fognak majd ugrani.

2015.07.27. 17:16 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Az idei október érdekes hónap lehet a PlayStation 4 felhasználók számára. Nem csupán a videojátékos őszi főszezon kellős közepét élvezhetik majd megannyi ígéretes játékpremierrel, de új kiegészítőket is vásárolhatnak majd konzoljukhoz. Pár nappal ezelőtt mutatta be hivatalosan licencelt távirányítóját a PDP, amely a konzol médialejátszó oldalát szeretnék sokkal kényelmesebbé tenni. Ma pedig a Hori jelentette be, hogy készül a Tactical Assault Commander 4, amely egy billentyűzet-egér párost takar kifejezetten a Sony konzoljához.
Az USB-n csatlakozó eszköz lényegében a DualShock 4 analóg karjait imitálja a billentyűzetek WASD gombjaival és az egérrel. Ezek mellett természetesen a kontroller összes gombja megtalálható a billentyűzeten is, sőt, annak hátulján még az érintőfelület is helyet kapott. Külön billentyű felel a sétálásért és a mesterlövészkedésért, de nem maradhat el a share billentyű sem. Az első ránézésre kicsit kuszának tűnő kiosztás valójában úgy lett kialakítva, hogy bal kézzel minden funkció kényelmesen elérhető legyen. A sötétben való használatot pedig egy narancssárgás háttérfény segíti. Az egér is egész mutatós, azon is találunk extra gombokat, bár sajnos a képek alapján nehéz eldönteni, hogy melyik milyen célt szolgál majd.
A kiegészítő a tervek szerint valamikor októberben kerül forgalomba 130 dollár (~36 000 forint) körüli áron. ■

előző
következő
Hivatalos PS4 billentyűzet és egér a Horitól
Hivatalos PS4 billentyűzet és egér a HoritólHivatalos PS4 billentyűzet és egér a HoritólHivatalos PS4 billentyűzet és egér a HoritólHivatalos PS4 billentyűzet és egér a HoritólHivatalos PS4 billentyűzet és egér a HoritólHivatalos PS4 billentyűzet és egér a Horitól

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2015.07.28. 06:52
Akkor most ez azt jelenti, hogy kezdik elismerni a konzolosok is, hogy FPS-t csak bill+egérrel lehet játszani? ;)
GeryG
GeryG 2015.07.28. 11:07
Hát, azért már nem most kezdték felismerni. :) EZ már PS3 korszakban is volt nagyon hasonló célzattal. :)
ajánlott olvasnivaló