25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

FlatOut 4: Total Insanity - melyik régi pályát szeretnétek?

A rajongók szavazhatnak, hogy mely klasszikus pályákat szeretnék viszontlátni.

Írta: GeryG 6 hozzászólás

Júniusban jelentette be a Strategy First, hogy a Kylotonn Entertainment stúdiójában készül az új FlatOut játék, amelyet akkor még nem láttak el pontos címmel. Mára kiderült, hogy megkapja a négyes számot is, így mostantól mindenki csak FlaOut 4: Total Insanity címen emlegesse az autós játékot. Mivel az eredeti fejlesztőgárda már régen kifarolt a széria mögül és a nélkülük készült eddigi egyetlen (hivatalosan harmadik) epizód nagyjából túszvallatásra alkalmas csupán, a régi rajongók joggal aggódhatnak, hogy vajon egy vadonatúj gárda képes lesz-e felnőni a feladathoz. Mert az előző részek azért elég magasra emelték azt a bizonyos lécet.
A fejlesztők már a bejelentéskor is arról beszéltek, hogy minden fronton szeretnék bevonni a rajongókat a munkába, ennek eredményeként pedig most elindítottak egy szavazást is. A hivatalos oldalon arról lehet véleményt formálni, hogy a régi játékok melyik klasszikus pályáját szeretnénk viszontlátni. Alapesetben mindenki egyetlen szavazattal élhet, ám aki követi a játékot a Twitteren, Facebookon, valamint ezeken hirdeti is azt, esetleg feliratkozik a hírlevélre, mindegyikért egy-egy extra szavazatot is kaphat.
Idők közben megérkeztek az első képek és az első videók is a játékból, amelyek (remélhetőleg…) elég korai stádiumból származnak. A látottak nyomokban valóban tartalmaznak FlatOutot is, ám azért még bőven lesz dolga a Kylotonn csapatának, ha tényleg szeretnének valami maradandót letenni az asztalra. Ehhez egyébként a kiadó részéről bőséges anyagi keret áll a rendelkezésükre, szóval ezen nem múlhat a dolog. Ahogyan a fejlesztők tapasztalatán sem, hiszen a csapatot egykori BioShock, GTA, Midnight Club és Borderlands fejlesztők alkotják… bár ezek alapján lehet, inkább FPS-t kellene fejleszteniük.
Ha minden jól megy, a FlatOut 4 jövőre jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity
  • FlatOut 4: Total Insanity

FlatOut 4: Total Insanity

Platform:

Fejlesztő: Kylotonn

Kiadó: Strategy First

Forgalmazó: magnew

Megjelenés:
2017. március 17. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

AndrewT
AndrewT [200]
@Baracklekvár: valószínűleg amiatt van így, valóban. Csak az a fura, hogy a feljebb lévő linket követve, ami a játék hivatalos oldalára visz, a screenshots fülön a készülő játékból való képen néznek vissza, a videos fülön viszont ezek. persze van szó ott róla, hogy szavazásra bocsátják a régi pályákat, de ez viszont nem mind. És engem az azavar a legjobban, hogy oké, hogy a Strategy First birtokolja a játék szellemi értékű jogait, de az azért elég furán veszi ki magát, hogy a Bugbear által fejlesztett, az Empire Interactive által kiadott játékról készült videó elején ott virít a Strategy First logója, aki annyit tett a szériáért, hogy elnézte, hogy egy kétbalkezes banda nimbuszromboló módon nyúljon egy legendás sorozathoz... : (
Baracklekvár
Baracklekvár [1745]
Nem egyszerűen csak azért vannak itt a régi pályák a videókon, hogy válasszon egyet e régi pályák közül a köznép? Semmi köze a régi pályáknak új játékhoz, csak a szavazáshoz volt hasznos feleleveníteni..
Számomra ennek így van értelme..
AndrewT
AndrewT [200]
A videók az Ultimate Carnage-ből valók, még a játék soundtrack-jét is is rajtahagyták. Ez azért így elég aggályos, Strategy First-ös emblémával ellátva... Én is a NextCarGame-ben bíznék, ami nemrég kapott egy komolyabb update-et, de igazából elég messzinek tűnik a fejlesztés vége, mégis, látatlanban is azt mondanám, hogy AZ fog majd közelebb állni a Flatout lényegéhez.
Longman85
Longman85 [1]
Egyiket se! :) Az pont elég volt, hogy az Ultimate Carnage egyetlen új pályát sem vonultatott fel...
RatBaG
RatBaG [6377]
ez gyakorlatilag a 2. rész, még a pályák is ugyanazok.
annyira szar volt a 3., hogy ezt kell ismét leporolniuk, röhej.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)