Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blood Bowl 2 Blood Bowl 2

Pályán a Blood Bowl II törpjei

Kemények, jól felfegyverzettek és nem igazán akarnak elpatkolni - ezek a törpök.

2015.09.01. 19:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailert kapott a hónap végére várt Blood Bowl II. A Cyanide stúdiójában készülő fantasy-rögbi hibrid az elmúlt hetekben több videóval is jelentkezett, ezekben az egyes csapatokat, népeket ismerhettük meg. Ezt a sort folytatja most a legújabb előzetes, amelyben a törpök mutatják meg, miért is fekszik nekik nagyon ez a játék. Lehet, hogy nem ők a pálya leggyorsabbjai, lomhaságukat viszont erővel, fegyverzettel és végtelen kitartással kompenzálják. Hogy mi egy sikeres törpcsapat titka? Le kell mészárolni az ellenfél legjobb játékosait, a maradékot meg már csak-csak lenyomjuk valahogy.
A videóban a törpökkel a skaven csapata néz farkasszemet, akik pont ellentétes erényeket csillogtatnak. Nem valami erősek és kitartóak, cserébe hihetetlenül gyorsak és mozgékonyak. A legtöbb meccset olyan gyorsan megnyerik, hogy az ellenfél még épp csak elhagyta a kezdőkört.
A Blood Bowl II a tervek szerint szeptember 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ám jövő héten elrajtol a játék többjátékos bétája. Ezen azok vehetnek részt, akik a Steamen megelőlegezik a bizalmat. ■

Blood Bowl 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blood Bowl 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló