25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Indie Piñata a GOG.com-on

Fizess be 3 dollárt, aztán verd szét a Piñatát, hogy kiderüljön, milyen játékot rejt!

Írta: GeryG

Érdekes új játék indult a minap a Good Old Games oldalán. Az Indie Piñata a szokásos kedvezményes árak mellé egy kis izgalmat is csempész az akcióba. Neked nincs más dolgod, mint befizetni 3 dollárt, majd virtuálisan szétverni a Piñatát (tudod, az amcsi filmekben ez az a fellógatott papírmasé kecske, amiből aztán ömlik a cukorka…). Csakhogy ebben nem cukorka, hanem valamelyik indie játék rejtőzik, az viszont zsákbamacska, hogy éppen melyik. Az akcióban részt vevő játékokat GOG.com és a Crunching Koalas csapata válogatta össze, a listán pedig olyan játékok szerepelnek. A játékok eredeti ára 10-50 dollár között mozog, így kis szerencsével akár 80%-os kedvezménnyel is bezsákolhatunk néhányat. Az Indie Piñata szeptember 18-ig tart, a szerkesztők háromnaponta lecserélik a résztvevő játékokat, hogy ne váljon unalmassá a játék.
Nem szereted a meglepetéseket? Sebaj! A GOG.com az Indie Piñata mellett egy hagyományos akciót is tart, ahol ugyan más kínálattal, de szintén komoly kedvezményekkel vásárolhattok meg játékokat. A listán jelenleg a következők szerepelnek:

A szerkesztők ennek listáját is minden harmadik nap végén frissíteni fogják.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!