Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Super Smash Bros.

Három új karakter a Super Smash Bros.-ban

Masahiro Sakurai leleplezte a játék utolsó három harcosát és utolsó két új helyszínét.

2015.12.19. 10:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan megérkezik a tavaly megjelent Super Smash Bros. utolsó kiegészítése, amely három új karaktert és két új helyszínt ad a játékhoz. Ezeket a minap Masahiro Sakurai leplezte le.
Az első karaktert már korábban bejelentették, ő a Final Fantasy VII-ből ismerős Cloud lesz, aki két kosztümben lesz elérhető: az egyiket az eredeti FFVII, a másikat pedig a Final Fantasy VII: Advent Children inspirálta. Cloud magával hozta speciális Limit Break csapásait is, amelyek akkor válnak elérhetővé, ha elég sérülést szerez vagy okoz. A második új harcos a még meg sem jelent Fire Emblem Fatesben szereplő Corin lesz (aki fiú és lány alakkal is rendelkezni fog), míg a harmadik Bayonetta, az azonos című, népszerű akciójáték főhőse. A három új harcos mellett két új pálya is debütálni fog: Midgar, amely Cloud otthona lesz, valamint az Umbra Clock Tower, mint Bayonetta saját pályája. Az új harcosok és helyszínek mellett Mii Fighter kosztümök listája is bővülni fog.
Ezek lesznek tehát a Super Smash Bros. utolsó kiegészítői, amelyek várhatóan februárban érkeznek meg és általuk a harcosok száma 58-ra, a pályák pedig (a Wii U és 3DS verziókban együtt) 88-ra emelkednek. Karaktereinket 99 kosztümbe és 97 sapkába öltöztethetjük. ■

Super Smash Bros.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Super Smash Bros.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló