Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Iratkozz fel újraindult hírlevelünkre!

Egy Audio-Technica fejhallgató vár valakire az előfizetők közül.

2015.12.31. 16:55 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Hosszabb kihagyás után két héttel ezelőtt újraindítottuk magazinunk hírlevelét, hogy azok se maradjanak ki oldalunk fontosabb híreiből, akik nem néznek fel nap mint nap a PlayDome-ra. Az újraindítás kapcsán pedig nyereményjátékot is indítottunk, amelyre kizárólag azok jelentkezhetnek, akik előfizetői a hírlevélnek, a jelentkezéshez szükséges linket ugyanis csak ott lehet megtalálni. Az első négy hét után egy Audio-Technica AX3iS fejhallgatót sorsolunk ki (amelynek színét ráadásul a nyertes választhatja ki). Holnap kerül kiküldésre az újabb hírlevél, így még nem késő feliratkozni! Bejelentkezés után adatlapod szerkesztésénél kell kattintanod az "Igen, kérek hírlevelet" mezőnél, majd elmenteni az adatokat. ■

hozzászólások (12)

MattMatthew
MattMatthew 2016.01.02. 13:06
"A játék 4 héten át tart, minden héten a hírlevélben lévő egyedi linkre kattintva lehet erre a jelentkezési oldalra eljutni, ahol egy kérdésre válaszolva lehet bekerülni a játékba. Aki tehát mind a négy héten helyesen válaszol, négyszeres eséllyel indul az ajándékért."
Dino
Dino 2016.01.02. 13:28
Ahogy MattMatthew is írta, a négy forduló itt független, igazából azoknak akartunk ezúttal kicsit kedvezni, akik réges-régen feliratkoztak a hírlevélre, ezért nem hirdettük meg korábban. :-)
Barthezz
Barthezz 2016.01.02. 13:54
Köszönöm a válaszokat, sry, nem olvastam teljesen végig a tájékoztató szöveget, hanem automatikusan kiegészítettem fejben a korábban szokásos eljárással. :-D

Amúgy, hogy jó pontot is szerezzek ( :P ), nálam azért nem volt eddig bejelölve a hírlevél opció, mert jelenleg is a Dome a kezdőoldalam. Így belépve ide minden nap gyorsan át szoktam pörgetni a főoldalon megjelenő friss hírek címeit és ami érdekel, azt már nézem is. ;-)
Gobiakos
Gobiakos 2016.01.02. 15:12
Hékás! A nyalásért még nem jár automatikusan az ajándék! ;-) :-P >:-]
david139
david139 2016.01.02. 16:46
Én meg sosem tudtam, hogy volt/van hírlevél, de napi 50 felnézés mellett nekem sem túl indokolt :D Viszont kéne már egy új füles 8-)
ajánlott olvasnivaló