Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

VR

Február végétől előrendelhető a HTC Vive

Továbbra sem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a Valve mérnökeivel közösen kifejlesztett VR-headset.

2016.01.13. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: VR

Az Oculus Rift múlt héten elsőként kapott pontos megjelenési dátumot és árcédulát. Azok, akik az első negyedórában elég szerencsések és bátrak voltak, hogy előrendeljék a VR-headsetet, már márciusban meg is fogják kapni azt, mindenki másnak leghamarabb a nyár folyamán fog csengetni a futár. Ami nem is biztos, hogy baj, hiszen az eszköz meglehetősen borsos áron kerül forgalomba, addig legalább van idő összespórolni rá a pénzt.
Bár az Oculus szerepel a legtöbbször a médiában, ha konkurenciáról esik szó, akkor leginkább két névről hallani: a Sony által PS4-hez készített PlayStation VR-ról, valamint a Valve és a HTC által közösen fejlesztett Vive-ról. A jelek szerint utóbbi követheti elsőként az Oculust a sorban, ugyanis tegnap kiderült, hogy az előrendeléseket február 29-től lehet majd leadni rá. Ez persze még elég távoli időpont ahhoz, hogy a Sony beelőzzön, de erről egyelőre nincsenek hírek. Ahogy arról sem, hogy a Vive milyen árcédulával kerül majd a boltokba. Ha a készítőknek sikerül azt az Oculusénál lejjebb nyomnia, érdekes piaci harc veheti kezdetét idén tavasszal. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.