Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Battlefield és Titanfall biztos lesz idén

Májusban jön az új Mirror’s Edge, nem maradnak el a sportjátékok sem, de az új Mass Effect jövő év elejére csúszhat.

2016.01.29. 13:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az EA felvázolta a következő pénzügyi évre szóló terveit. Az egyik legnagyobb kiadó több nagy játékát is folytatni kívánja idén, ahogy a már jól bejáratott EA Sports címek sem maradnak el.
A sort májusban minden bizonnyal a Mirror’s Edge Catalyst nyitja, amelyről nehéz lenne megmondani, hogy folytatásról, előzményről, vagy rebootról van szó. Egy picit talán mindegyikről. De nem ez az egyetlen cím, ami a DICE stúdiójában készül, ugyanis kiderült, hogy idén egy vadonatúj Battlefield játékra is számíthatunk. Habár erről egyelőre semmit sem lehet tudni, bizonyára az E3-on vagy a gamescomon fogják leleplezni, megjelenni pedig az év vége felé fog. Ugyanez lehet a helyzet a Respawn Entertainmentnél készülő új Titanfall esetében is, amelyről szintén nem tudni még semmit. Ősszel várhatóan az összes fontosabb EA Sports játék megkapja aktuális felvonását, kezdve a FIFA szériával, de jöhet az új UFC, Madden NFL és az új NBA Live is. Ugyanakkor a milliók által várt BioWare szerepjáték, a Mass Effect: Andromeda már picit más kávéház, ugyanis azt csak a pénzügyi év vége felé érkezhet meg. Ez pedig 2017 első negyedévét jelenti.
Az EA emellett a jövőben kiemelten fog foglalkozni a PC-s társadalommal is. Néhány héttel ezelőtt rajtolt el az Origin Access szolgáltatás, amely EA Access néven korábban csak Xbox One-on volt elérhető. A PC-s változat viszont már Európába is megérkezett.
„Nagy utat kell megtennünk, hogy visszanyerjük a PC-s játékosok bizalmát. Az elmúlt években azon voltunk, hogy nagyszerű élményt biztosítsunk kezdettől fogva és ezt tovább fokozzuk az olyan Origin olyan programjaival, mint a Great Game Guarantee, az On the House és most az Origin Access.” nyilatkozta az Origin vezető marketingese, Peter O’Reilly. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló