25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-re készül a Postal Redux

Felújítják a ’97-es botrányjátékot.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

1997-ben jelent meg a Running With Scissors nagy port kavaró játéka, a Postal. Az izometrikus nézetű akciójátékban egyetlen feladatunk volt: minden szembejövővel végezni a rendelkezésünkre álló fegyverekkel. Nem volt semmilyen különösebb sztori a háttérben, egyszerű mészárlás volt a cél. Bár a játék messze volt a tökéletestől, elég nagy népszerűségre tett szert, így később több még gyengébb minőségű folytatást is kapott – sőt, még a videojátékos filmjeiről hírhedt Uwe Boll is lecsapott rá.
Az eredeti fejlesztők (akiknek ezt a szériát leszámítva nem is volt más játékuk) bejelentették, hogy elkészítik a játék felújított változatát, a Postal Reduxot. Első körben tavasszal kizárólag PC-re, majd később PlayStation 4-re is meg fog jelenni. A játék egyetlen újdonsága a Rampage mód lesz, amelyben a céltalan mészárlásnak pontszerzéssel kívánnak célt adni. Minél látványosabban és durvábban végzünk valakivel, annál több pontot kapunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Postal Redux
  • Postal Redux
  • Postal Redux
  • Postal Redux
  • Postal Redux
  • Postal Redux
  • Postal Redux

Postal Redux

Platform:

Fejlesztő: Running with Scissors

Kiadó: Running with Scissors

Megjelenés:
2016. május 20. PC
2020. október 16. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

szbszig
szbszig [33602]
Nem igazán értem, hogy közvetlenül a Hatred megjelenése után miért van szükség egy ilyenre is...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)