Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Ismét frissült a Tom Clancy’s The Division

Rengeteg hibát kijavítottak mindhárom platformon.

2016.03.22. 20:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft ma délelőtt élesítette a Tom Clancy’s The Division legújabb frissítését, amelyhez néhány órára leállították a szervereket. A premier óta eltelt két hétben a játékosok rengeteg kisebb-nagyobb hibára hívták fel a fejlesztők figyelmét, amelyek zömét az új patch már javítja is. A frissítés természetesen mindhárom platformot érinti, akadnak kifejezetten platformspecifikus javítások, változtatások is. A The Division tehát mostantól már 1.0.2-es változatában érhető el, a változtatások részletes leírását pedig a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2016.03.22. 20:39
Azért nem volt ez ilyen sima ügy :)
10:00 körül elkezdték, majd 12 körülre fel is ment, csak éppen nem jól.
Bullett King respawnolt mint előtte, DZ-ben a PxC mennyiség nem változott, 30as DZ láda továbbra is csak kékeket dobott, Dz belépési pontok közötti gyorsutazás sem ment és ami legjobb volt: DZ-ben a halál nem járt DZ xp és zseton levonással. Azonnal be is indult a vérszivattyú. Négy fős halálbrigádok járták a DZ utcáit és lőttek mindenre ami mozgott.
Ez ment nagyjából két órán át, két órányi BK és DZ xp farm majd 14 körül lelőtték a szervereket 15 percre és a korábban beharangozott patch élesedett a DZ neves bossok által dobott PxC változások kivételével, melyet most nem vezettek be, szerverstabilitási okokra hivatkozva.
ajánlott olvasnivaló