Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Transport Fever

Készül a Transport Fever

Szállítmányozás földön, vízen, levegőben 150 éven keresztül.

2016.04.13. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egykor a Tycoon játékok igazi virágkorukat élték, ám mára alig készülnek ilyen típusú alkotások. Railroad Tycoon, Rollercoaster Tycoon, Zoo Tycoon, hogy csak néhányat említsünk a néhány éve még kimondottan sikeres sorozatok közül, amelyek mostanra szinte kivétel nélkül mind eltűntek a piacról.
Az Urban Games csapata szeretné visszahozni a régi hangulatot, ezért újra (ők készítették a 2014-es Train Fevert) egy ilyen típusú játék fejlesztésébe fogtak: készül a Transport Fever. Ahogy az a címből már sejthető, ezúttal a szállítmányozás és logisztika kerül a célkeresztbe, vagyis a feladatunk a saját szállítmányozási vállalatunk megalapítása és felvirágoztatása lesz. Ehhez nagyjából 150 év áll majd rendelkezésünkre, legalábbis technológiai fejlesztések tekintetében, hiszen a hagyományos, tíz küldetésből álló kampány mellé kapunk végtelenített játékmódot is. Ez idő alatt 120-nál is több aprólékosan lemodellezett járművet vonhatunk be flottánkba, amellyel földön, vízen, levegőben egyaránt dolgozhatunk: repülők, hajók, teherautók, buszok, vonatok stb. A kikötőket, reptereket és állomásokat fejleszteni is lehet, járműveink idővel elkopnak, a gazdaság pedig a valóságnak megfelelően működik majd.
A Transport Fever az alábbi képek és az első video alapján egész mutatósnak ígérkezik. Megjelenésére valamikor az ősz folyamán számíthatunk PC-n, Macen és Linuxon. ■

előző
következő
Készül a Transport Fever
Készül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport Fever
Transport Fever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Transport Fever

hozzászólások (1)

BigHairMan
BigHairMan 2016.04.13. 11:43
Ha megkozelitene a Transport Giant vagy a Railroad tycoon 3 szintjen, neadjisten barmelyik Port Royale-t, en irto boldog lennek!
ajánlott olvasnivaló