Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Robinson: The Journey E3 trailer

A Crytek VR-játéka is új előzetest kapott a show alkalmából.

2016.06.15. 13:21 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

A Crytek tavaly jelentette be, hogy ismét új játékon dolgoznak, amellyel ők is beszállnak a VR-buliba. A Robinson: The Journey egy nagyon látványos előzetest kapott akkor, amelynek főszereplője (vagyis VR játék lévén mi) egy hatalmas őserdőben találta magát dinoszauruszokkal körülvéve. A látvány egészen lenyűgöző volt, amit a stúdió játékaitól általában már megszokhattunk, így inkább csak az volt kérdés, hogy mint játék megállja-e a helyét az alkotás. Nos, erre a kérdésre az óta sem kaptunk választ, mivel a játékról alig szivárgott ki érdemi információ.
Az idei E3 alkalmából most újabb előzetessel jelentkeztek a készítők, amelyben egy picit az előzményekbe vezetnek be minket. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a főhős egy fiatal fiú lesz, aki űrhajójával egy idegen világban zuhan le. A mostani trailerben épp ennek a hajótörésnek lehetünk szemtanúi.
A Robinson: The Journey PlayStation 4-re, azon belül PlayStation VR-ra készül és még mindig elképesztően fest. De ennél többet továbbra sem tudni róla… ■

Robinson: The Journey
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Robinson: The Journey

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló