Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben jön az Industry Manager: Future Technologies

A játék eredetileg július végén jelent volna meg.

2016.07.14. 15:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Astragon Entertainment stúdiójában készül az Industry Manager: Future Technologies, amely leginkább a klasszikus Industry Giant szériára emlékeztet. A játék eredetileg Economica: Future Industries címmel készült, ám később ezt megváltoztatták.
A játékosok egy piciny cég vezetőjeként kezdik meg tevékenységüket, feladatuk pedig a vállalkozás felvirágoztatása. Ehhez ingatlanokat kell vásárolni, telephelyeket és épületeket emelni, nyersanyagokkal gazdálkodni, majd ezekből mindenféle terméket előállítani. A feladat itt még nem ér véget, hiszen a termékeinket el is kell adni, ehhez pedig előbb üzleteket kell vásárolni a városban, de gondoskodni kell a megfelelő reklámról is. Az igazán profik pedig egyenesen monopóliummá varázsolhatják vállalkozásukat. Az Industry Manager: Future Technologies tehát e hónap helyett október 6-án fog megjelenni. A halasztásról a játék producere, Benjamin Wolf a következőt nyilatkozta:
„Már amikor január végén bejelentettük az első megjelenési dátumot, rengeteg építő jellegű visszajelzést és javaslatot kaptunk a rajongói közösségtől. Ugyanakkor nekünk is számtalan kreatív ötletünk volt arra vonatkozóan, hogyan hozhatnánk létre egy még érdekesebb játékélményt, illetve arra, hogyan lehetne még mélyebbé tenni a játékot, hogy az hosszú távon is motiváló legyen a játékosok számára. Az új tartalmak implementálása és a játék kiegyensúlyozása érdekében ezért úgy döntöttünk, hogy 2016 őszére halasztjuk a megjelenést.”

előző
következő
Októberben jön az Industry Manager: Future Technologies
Októberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future Technologies

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló