Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb video az Escape from Tarkov fegyvereiről

Elképesztően részletes szerkesztővel tehetjük majd egyedivé stukkereinket.

2016.09.10. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az egyik legígéretesebb akciójáték-projekt az Escape from Tarkov, amelyet már-már az a veszély fenyeget, hogy a sok ígéret súlya alatt végül összeroskad a fejlesztőgárda. Megesett már ilyen másokkal többször is. Idén tavasszal például arról mutattak nekünk egy érdekes videót, hogy miként lehet majd fegyvereinket aprólékosan átalakítani. Ez a trailer kapott a minap folytatást. Sokat nem is érdemes hozzáfűzni: kicserélhetünk a stukkereken mindent, amit csak lehet a markolattól kezdve a célzó eszközön át egészen a válltámaszig. És még ennél is sokkal többet, szinte már túlzónak is tűnhet a sok lehetőség.
Az Escape from Tarkov továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, a támogatók jelenleg az alfa változatot tesztelhetik. ■

Escape from Tarkov
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Escape from Tarkov

hozzászólások (1)

stero
stero 2016.09.10. 16:33
Hót felesleges. Amennyiben a játék jóra sikerül, rendben van. De ha egy bukta lesz akkor el lehet mondani, hogy az ilyen hülyeségek helyett foglalkozhattak volna egyéb tartalmi bővítésekkel vagy bugok javításával. Játékélmény szempontjából semmit nem számít már ez a részletesség. 9 fajta változtatás egy kispisztolyon? Minek?
ajánlott olvasnivaló