Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov trailerduó

Az első videón a fegyverek szerkesztését láthatjuk, a második a játékmenetbe nyújt bepillantást.

2016.04.01. 23:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minél többet tudunk meg róla, annál kíváncsibbá válunk a Battlestate Games stúdiójában készülő Escape fromt Tarkovra. A fejlesztők semmit sem bíznak a véletlenre és egy ízig-vérig profi akciójátékot szeretnének letenni az asztalra, amelybe belezsúfolnának mindent, amitől ma összefut a nyál a rajongók szájában. A napokban két érdekes videóval is jelentkeztek, amelyekre érdemes vetni egy pillantást. Az első a fegyverszerkesztőt mutatja be. Mivel a játékban a szerepjátékos elemek is dominálni fognak, részletesen testre szabhatjuk majd kedvenc fegyvereinket. Kicserélgethetjük bizonyos alkatrészeiket, mindenféle kiegészítőket aggathatunk rájuk. Ezek a változtatások pedig komoly hatással lesznek a kezelhetőségükre, pontosságukra, erejükre és persze a kinézetükre is. Az alábbi video tanúsága szerint a beállítási lehetőségek száma egész magas lesz, vagyis a legapróbb részletekig mi állíthatjuk össze puskáinkat, pisztolyainkat, karabélyainkat.

A második video már kevésbé koncentrál egy adott területre. Ebben a játékmenet alfa változatából kapunk ízelítőt: éjszakai és nappali harc, különböző fegyverek és kiegészítők működése. A készítők olyan apróságokra is figyeltek, mint a sötétben árulkodó torkolattűz (az ellenségből éjszaka alig látni valamit, de lövéseinél felvillanó torkolattűz elárulja a helyzetét – ahogy a miénket is…). A látvány már így is elég meggyőző, de vélhetően ez még tovább fog szépülni. Mondjuk, a dinamikus fény-árnyék hatás sokat dobna az összképen. A napfelkelte viszont már most nagyon pofás.
Az Escape from Tarkov a tervek szerint még idén meg fog jelenni, de még ezt megelőzően lesz egy béta teszt is. A készítők holnap élő közvetítésben fognak újabb részleteket bemutatni a Twitchen. ■

Escape from Tarkov
A legutóbbi Escape from Tarkov cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.