Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Elkotyogták a Mass Effect: Andromeda premierdátumát?

A játékhoz készülő album alkotói fogalmaztak sokat sejtetően.

2016.10.10. 16:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint idén karácsonykor jelent volna meg a BioWare soron következő sci-fi szerepjátéka, a Mass Effect: Andromeda. A játékot az eredeti trilógia milliós rajongótábora várja tűkön ülve, ám máig csak nagyon kevés információ látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, így a játékosok nincsenek elkényeztetve. Ráadásul a premiert is jövőre halasztották, ám egyelőre erről sem nyilatkoztak bővebben. Most viszont könnyen előfordulhat, hogy akaratlanul is elárulták a várható premierdátumot.
A játékhoz ugyanis a Dark Horse Comics jóvoltából készül egy digitális album The Art of Mass Effect: Andromeda címmel, amely jövő március 21-én fog megjelenni. Az album Amazonos oldalán is ez a dátum szerepel, ám a leírásban van egy mondat, ami elindította a találgatásokat: „A Dark Horse a játékkal egyszerre fogja megjelentetni a The Art of Mass Effect: Andromedát.” Ha ez igaz, akkor a játéknak is március 21-én kell megérkezni.
Mivel egyelőre hivatalos reakció nem érkezett a játék fejlesztőitől, nem tehetünk mást, mint várunk. Talán a minden évben november 7-én megtartott N7 napon megérkezik a hivatalos bejelentés is. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló