Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

2016.12.01. 12:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy azt már megszokhattuk, a Steam és a GoG is rendszeresen indít akciókat - leginkább egy-egy évszakhoz vagy ünnephez kapcsolódóan. Most az utóbbi kezdett új vásárba, mégpedig nem is akárhogyan: amellett, hogy számos játék jelentős leértékelést kap, az első 48 órában teljesen ingyen érhető el a Neverwinter Nights Diamond Edition. Az alapjáték mellett a három kiegészítőt (Shadows of Undrentide, Hordes of the Underdark és Kingmaker) is tartalmazó csomag normál esetben 9,29 euróba kerülne.
Az akció ideje alatt XP-t is lehet gyűjteni az oldalra belépéssel és vásárlással. Minél több pontot gyűjtünk össze, annál többet kapunk meg az alábbi három ajándék játékból:

  • Shadow Warrior Classic Redux
  • Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
  • STASIS

Minden nap délben kerülnek fel új kedvezményes ajánlatok, amelyek a vásár végéig élnek, így érdemes folyamatosan figyelni a GoG oldalát. ■

Neverwinter Nights
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter Nights

hozzászólások (2)

Noggle
Noggle 2016.12.01. 23:35
Ha lett volna játékidő számítás akkor, mikor én ezzel játszottam, magasan vezetné a jelenlegi listát.
johnson19
johnson19 2016.12.02. 11:07
Naaa, ezt gyorsan be is szereztem. Annak idején szerettem az NwN-t, meg is van dobozosban az alapjáték meg két kiegészítője. Ha majd egyszer lesz úgy szabad 6 hónapom, talán végig is viszem újra kiegészítőstől, mindenestől. :)
ajánlott olvasnivaló