25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Négy új For Honor video

A történetről és a három félről kaptunk egy-egy friss trailert.

Írta: Dino 1 hozzászólás

Jövő év elején érkezik a Ubisoft legújabb játéka, a For Honor, amelyben három fél, a szamurájok, a lovagok és a vikingek csapnak össze. Nemrég kiderült, hogy az egyszemélyes kampány során is folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségünk, a single részbeli fejlődésünk ugyanis hatással lesz a multiplayer játékra is, így a szerveren tárol bizonyos adatokat a program. Emellett három vadonatúj video is érkezett: az első a sztoriról szól, míg a többiben a három fél egy-egy hősét ismerhetjük meg. A 2017. február 14-én megjelenő For Honor zárt bétájára még várják a feliratkozókat. Most pedig lássuk a videókat!

Shugoki (szamurájok)

Peacekeepers (lovagok)

Warlord (vikingek)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

For Honor

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2017. február 14. PC, PS4, X1
2020. november 10. XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27873]
Sajnálom nagyon, hogy multira lett kihegyezve. Majd meglátjuk review-kból, hogy milyen hosszúra sikeredett a single és mennyire élvezetes. A multi videók elég limonádék, nem hiszem, hogy hosszútávon bárkit képes lekötni majd, de ne magamból induljak ki ugyebár.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)