Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Ösztöndíjas 3D képzések indulnak a Filmalap támogatásával (x)

Közel 37% kedvezménnyel lehet részt venni a Mesharray 3ds Max és Maya tanfolyamain.

2017.01.03. 09:00 | szerző: hirdetés (x) | kategória: Egyéb

A Budapest központjában, a Nyugati térnél megtalálható Mesharray már több mint másfél évtizede foglalkozik számítógépes grafikai oktatással. Olyan szoftverek kezelését lehet náluk magas szinten elsajátítani, mint például a 3ds Max vagy a Maya, amelyekkel a nagy filmes és videojátékos projektek is dolgoznak. A rengeteg tapasztalatnak és a kiváló oktatógárdának köszönhetően a megszerzett ismereteket gyorsan kamatoztathatják a frissen végzett tanulók.

Ösztöndíjas 3D képzések indulnak a Filmalap támogatásával (x)

Ezeknek a tanfolyamoknak persze megkérik az árát, és itt jön képbe a Magyar Nemzeti Filmalap, ahol észrevették, hogy miközben egyre több nagyszabású mozifilmet forgatnak Magyarországon – akár nagy külföldi stúdiók is –, hiány van azokból a hazai szakemberekből, akik közreműködni tudnának ezekben a produkciókban,

Támogatási programjuk keretében most jelentős, közel 37 százalékos kedvezménnyel lehet részt venni a Mesharray két tanfolyamán, és aki sikerrel teljesíti ezek valamelyikét, a Magyar Nemzeti Filmalap gyakornoki programjához is csatlakozhat.

Ösztöndíjas 3D képzések indulnak a Filmalap támogatásával (x)

Január során két támogatott ösztöndíjas képzés indul. Az egyikben a 3ds Max, a másikban pedig a Maya programok használatát lehet megtanulni, az alapoktól egészen a profi szintig. Ráadásul az oktatások részét képzi egy rövid, angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés is.

A kb. 8 hónapig tartó, majdnem 300 órás tanfolyamok támogatás nélkül 789 176 forintba kerülnek, azonban a támogatással lényegesen kevesebbet, 500 000 forintot kell csak kifizetni (amelyre ráadásul kamatmentes részletfizetés is igénybe vehető). A férőhelyek száma korlátozott, így érdemes mielőbb átgondolni a lehetőséget mindazoknak, akiket a magas díj tartott vissza eddig a jelentkezéstől.
A támogatott képzésekről további információk, valamint a részvételi feltételek a Mesharray weboldalán olvashatók. ■

Ösztöndíjas 3D képzések indulnak a Filmalap támogatásával (x)

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2017.01.03. 22:58
Kétszer van ez a hír.
Dino
Dino 2017.01.04. 10:00
Nem, csak mivel hirdetésként van fent, külön szerepel kiemelve is. :-D
ajánlott olvasnivaló