Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

NVIDIA: GeForce2 Ultra és új Detonator driver

2000.08.14. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az NVIDIA bejelentette legújabb 3D processzorát, a GeForce2 Ultra-t, melyben elsősorban a memóriakezelésen újítottak. Az új chip mellett a kártyán 64 MB 230 MHz-en (effektíve 460-on) üzemelő DDR (double data rate) memória lesz. A T&L engine másodpercenként 1 milliárd pixel illetve 2 milliárd texelt képes kirajzolni. Az első erre épülő kártyát a Creative Labs készíti és szeptemberben jelenik, de később olyan cégektől is várható kártya, mint az ELSA vagy a Guillemot/Hercules.

Az NVIDIA bejelentette még új videokártya driverét is, a Detonator 3-at. A Direct3D és OpenGL alkalmazásokban 50%-os teljesítményjavulást ígérnek ezzel a meghajtóval. Optimalizálták az Intel i815 chipset és a Pentium IV valamint az AMD Athlon és Duron processzorok támogatását, javítottak a DVD és HDTV kezelésen, valamint a TwinView-val támogatják két monitor kezelését. Az anti-alias (élsimítás) egyszerűen bekapcsolható az interface-ből (feltételezhetően ezt az időközben megjelent Voodoo5 miatt oldották meg). A meghajtó az összes TNT2, GeForce és újabb kártyákkal használható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.