25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dátumot kapott a Rezrog

Az ígéretek szerint olyan kemény kihívások előtt állunk, amelyeket még a fejlesztők sem tudnak teljesíteni.

Írta: GeryG

Az év elején jelentette be a Kasedo Games, hogy a Soaphog Games stúdiójában készül a Rezrog, egy körökre osztott fantasy szerepjáték. Valamikor réges-régen gonosz varázslók és groteszk szörnyek ereszkedtek alá a sötét katakombákba, hogy megkaparintsák az ott rejlő mágikus drágaköveket. A mi feladatunk lesz összegyűjteni a birodalom legbátrabb kalandorait és velük lemerészkedni a tárnákba, és megtisztítani azokat a gonosztól, ezáltal megteremtve a békét Rezrog világában.

A játék tíz eltérő környezetben száz pályát kínál, de ezek mind véletlenszerűen épülnek fel, ezáltal növelve az újrajátszási faktort. Harcosainknak a lehető legjobb felszerelést kell összeállítanunk, különben esélyünk sem lesz a mélyebb szinteken. Persze még így se lesz túl sok, hiszen a fejlesztők elmondása szerint még nekik is komoly erőfeszítésekbe telik teljesíteni a játékot. Minden csata a megfelelő taktika kiválasztásán és kivitelezésén múlik, ha hibázunk, már az oktatópályán is eleshet a fél csapat.

Hogy azért ne vegyék el teljesen a kedvünket, a készítők elindítottak egy trailersorozatot, amelyben hasznos tippeket adnak a túlélést illetően. Ezekkel kellően felkészülhetünk a kalandokra, amelyek május 31-én kezdődnek kizárólag PC-n.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Rezrog
  • Rezrog
  • Rezrog
  • Rezrog
  • Rezrog
  • Rezrog

Rezrog

Platform:

Fejlesztő: Soaphog Games

Kiadó: Kasedo Games

Megjelenés:
2017. május 31. PC
n/a: Mac, Linux

Minimális rendszerigény: 2 GHz-es, kétmagos processzor, 2 GB RAM, 512 MB-os videokártya, 4 GB HDD, Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es, kétmagos processzor, 4 GB RAM, 2 GB-os videokártya, 4 GB HDD, Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!