25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új trailert kapott a Dishonored: Death of the Outsider

Billie egy utolsó küldetésre indul, hogy végrehajtsa a birodalom történetének legnagyobb merényletét.

Írta: GeryG

Az idei E3-on leplezte le a Bethesda az Arkane Studios népszerű sorozatának következő részét, a Dishonored: Death of the Outsidert. A történet a Dishonored 2 után játszódik, mi pedig ezúttal nem Corvo, hanem a birodalom leghírhedtebb bérgyilkosa, Billie Lurk felett vehetjük majd át az irányítást. A feladat pedig nem is lehet más, mint amit a cím is sugall: megölni a kívülállót.

A fejlesztők a napokban egy vadonatúj előzetessel rukkoltak elő, amelyben a sorozatra jellemző látványvilágból és játékmenetből kapunk egy közel kétperces ízelítőt. A fontosabb szereplőket olyan színészek keltik majd életre, mint Rosario Dawson, Michael Madsen vagy Robin Lord Taylor.

A Dishonored: Death of the Outsider PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni szeptember 15-én, vagyis bő egy hónap múlva.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dishonored: Death of the Outsider

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Megjelenés: 2017. szeptember 15.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320, 8 GB RAM, GeForce GTX 660 2 GB/Radeon 7970 3 GB, 32 GB HDD, 64-bites Windows 7/8/10

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350, 16 GB RAM, GeForce GTX 1060 6 GB/Radeon RX 480 8 GB, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!