Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

South Park - The Fractured But Whole

A bőrszín fogja meghatározni a nehézségi szintet a South Park: The Fractured But Whole-ban

A harcok menetére nem, ám a játék minden más elemére hatással lesz a karakteralkotás utolsó lépése.

2017.09.08. 23:15 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

Jól ismert tény, hogy South Park készítői soha nem rejtették véka alá véleményüket bizonyos témákkal, eseményekkel kapcsolatban, sőt, egyenesen igyekeztek azt a legeltúlzottabb, legharsányabb és legszürreálisabb módon nézőik elé tárni. Nem lesz ez másként az október 17-én megjelenő új, szinte minden előzetessel és információmorzsával egyre betegebbnek tűnő játékukban, a South Park: The Fractured But Whole-ban sem, amelynek egy igen érdekes elemére figyeltek fel az Eurogamer munkatársai, amikor a napokban kipróbálhatták a játékot.

Az új részben ugyanis a karakteralkotás végén megválaszthatjuk karakterünk bőrszínét - ám míg a legtöbb hasonló játékban ez pusztán kozmetikai jellegű opció, az avatar megjelenését befolyásoló elem, addig a szuperhősös elmebajban jóval nagyobb súlya lesz: a bőrszín ugyanis megfelel a nehézségi szintnek, amely a karakteralkotást narráló Cartman szerint a harcokat ugyan nem, a többi játékelemet azonban (loot, megszerzett pénz mennyisége, az NPC-k viselkedése) igen erősen befolyásolja. A fehérek a játék legkönnyebb, a feketék a legnehezebb változatával ismerkedhetnek meg. ■

South Park - The Fractured But Whole
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park - The Fractured But Whole

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2017.09.08. 23:38
Ez SP-hoz hű opció, de ha én nem akarok fekete csókával lenni, de vért akarok izzadni és fordítva akkor mi van? Amennyire megmosolyogtató, annyira kibaszás is.
ajánlott olvasnivaló