Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A bőrszín fogja meghatározni a nehézségi szintet a South Park: The Fractured But Whole-ban [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A bőrszín fogja meghatározni a nehézségi szintet a South Park: The Fractured But Whole-ban
A harcok menetére nem, ám a játék minden más elemére hatással lesz a karakteralkotás utolsó lépése.

South Park - The Fractured But Whole

South Park - The Fractured But Whole
A legutóbbi South Park - The Fractured But Whole cikkek, hírek
33109 levél
Válasz 17.10.25. 00:25 #4
Creativ3Form
Egyetértek. Már az első 4 óra után kimertem jelenteni, hogy 10/10 és lepipálta az első részt, de most 19 és fél óra után, ez csak még jobban megerősödött bennem. Annyira kegyetlenül beteg lett, hogy azt nem lehet leírni...ezt át kell élni. Ráadásul a fő küldik mellett rengeteg mellékküldetés is van, amivel növelni lehet az időt. Érzésem szerint közeledek a sztori vége felé, de szerintem még így is simán van benne vagy 3-4 óra tiszta játékidő. Zseniális lett na.! Hiba volt idén jó pár remek játékban részem és hiába jön a héten az új AC és az új Wolfi, majd a következő hónapban a CoD valamint az SW Battlefront 2, ez a South Park: The Fractured bt Whole 100%, hogy ott lesz az év végi TOP 5 listámon.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
151 levél
Válasz 17.10.20. 22:14 #3
frankie93
Négy órám még nincs benne, csak kettő, de nekem egyelőre minden tekintetben veri az előző részt. Elborult a humor, fejlődött a harcrendszer (szokni kell, de tök jó), gördülékeny sztori és játékmenet... Minden a helyén van.
' forever blue !
33109 levél
Válasz 17.10.20. 00:20 #2
Creativ3Form
Srácok, a cikkírók kivételével, én vagyok az egyetlen, aki játszik vele? Beszéljünk már róla, mert rengeteg olyan dolog történt már benne az első 4 órában, amiről igen is beszélnünk kell!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
6861 levél
Válasz 17.09.08. 23:38 #1
GustyX
Ez SP-hoz hű opció, de ha én nem akarok fekete csókával lenni, de vért akarok izzadni és fordítva akkor mi van? Amennyire megmosolyogtató, annyira kibaszás is.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.