25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Keverd újra a World of Tanks zenéjét! Elindult a Tank Factor

A nyertesek a moszkvai WG Festre is eljuthatnak, de összesen 20 díjazottra várnak különböző zenei kütyük.

Írta: Dino

Újabb egyedi kezdeményezést indított útjára a Wargaming: ezúttal a World of Tanks fő zenei témájából várnak feldolgozásokat és remixeket, a legjobbakat pedig díjazni fogják a Tank Factor névre keresztelt verseny végén. Jelentkezni október 18-áig lehet a tankfactor.com weboldalon, ahonnan az összes szükséges infó is beszerezhető - mindenekelőtt a játék zenéjének file-jai. Október 21-november 2. között zajlik majd a közönségszavazás, ahonnan a legjobb 50 szerzemény kerül a zsűri elé. Ők kiválasztják mindkét kategóriából a legjobb 10-et, majd november 17-én kihirdetik azok közül a fődíj nyerteseit. A zsűriben a World of Tanks zenéjéért felelés munkatársak mellett Akira Yamaoka lesz benne, aki többek közt a Silent Hill játéksorozat dallamairól ismert.

A cover kategória győztese a decemberi WG Festen színpadra lépve adhatja elő szerzeményét Akira Yamaokával közösen, és egy Mackie DL32R iPad-vezérelte keverőt is kap. A remix kategória nyertese pedig Akira Yamaokától tanulhat a WG Fest során, emellé pedig egy Moog Sub 37 Tribute Edition analóg szintetizátor a jutalma. (Természetesen mindkettőjük a Wargaming költségén mehet a moszkvai rendezvényre.) A kategóriák 2-10. helyezettjei pedig különböző Shure, Boss, Korg és Moog kütyüket kapnak.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!